24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-SB55 este o freza de zapada pe benzina ideala pentru a indeparta zapada pe suprafete mari si foarte mari intr-un timp foarte scurt, fie ca vorbim de curte si gradina sau aleele din fata curtii si zonele de acces in parcare.

Cu ajutorul acestei freze de zapada Steinhaus PRO-SB55 veti termina mult mai repede treaba de indepartare a zapezii iar volumul de zapada degajat cu aceasta va fi simtitor mai mare decat cel indepartat cu lopada.

Steinhaus PRO-SB55 prezinta un motor Loncin in 4 timpi, 163cc cu o putere de 3600W si o viteza de deplasare reglabila si variabila in functie de necesitatile de pe teren. Acestea sunt 4 pentru mersul inainte si o viteza pentru marsarier.

Steinhaus PRO-SB55 are in dotare un cos reglabil de evacuare a zapezii la o distanta cuprinsa intre 8 si 11 metri, precum si anvelope cu tractiune foarte buna, ce sunt destinate lucrului in conditii foarte grele.

Latimea de lucru a acestei freze de zapada este de 53 cm iar inaltimea de lucru de 51 cm, unghiul de rotatie deflector evacuare fiind de 190°.

Volumul rezervorului de benzina este de aproximativ 3.6l, in timp ce capacitatea rezervorului de ulei este de 0.6l.

Masina de indepartat zapada este una compacta, avand dimensiuni reduse, 103 inaltime, 133 cm lungime si latimea de 54 cm. Greutatea frezei de zapada este de doar 57.4 kg, fiind foarte usor de manevrat si transportat datorita acestui fapt.

Pareri despre Steinhaus PRO-SB55

Clientii care au achizitionat o astfel de freza de zapada sunt de parere ca merita din plin achizitia si ca le ramane timp suficient pentru a-l petrece alaturi de familie la caldura. Acestia afirma ca raportul calitate-pret este unul excelent si ca indepartarea zapezii este acum o joaca, care le ia foarte putin timp.

Concluzii Steinhaus PRO-SB55

Avand in vedere avantajele prezentate mai sus precum si raportul calitate-pret foarte bun, putem spune ca freza de zapada Steinhaus PRO-SB55 este tot ce va trebuie pentru iarna aceasta si ca nu veti regreta o astfel de achizitie extrem de necesare, care va permite sa terminati totul simplu si rapid, fara a va chinui cu indepartatul zapezii la lopata.

Pareri despre Steinhaus PRO-SB55

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • Cos reglabil de evacuare zapada
  • Distanta de aruncare zapada 11m
  • Latime si inaltime de lucru foarte bune

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *