24 aprilie 2024

Hyundai 32 HYN 2450 B

Hyundai este un producator foarte renumit si cu experienta in domeniul televizoarelor, desi in Romania, produsele aflate in portofoliul sau au patruns in magazine destul de tarziu. Astazi, discutam despre televizorul LED Smart Hyundai 32 HYN 2450 B pe care am ales sa il analizam pana la cel mai mic detaliu.

Design

Chiar daca nu putem discuta in cazul acestui model de un design premium, arata destul de bine, fiind construit dintr-un plastic negru lucios. Se sprijina pe un stand putand fi amplasat pe o comoda. Daca totusi doriti sa il montati in perete, trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru foarte usor. Este compatibil cu suportul standard VESA ce trebuie achizitionat separat.

Televizorul masoara fara stand 77/79 x 735 x 468 mm(W x D x H), iar cu stand, 185 x 735 x 478 mm (W x D x H), avand o greutate de 6.55 kg.

Specificatii

Hyundai 32 HYN 2450 B este un smart TV ce face parte din gama 2015. Este prevazut cu functia de monitor, ceea ce inseamna ca il vei putea conecta cu calculatorul sau televizorul.

Televizorul este prevazut si cu telecomanda, fiind potrivita ca marime si raspunde foarte bine la comnezi, astfel ca posturile TV se vor schimba aproape instant indiferent ca sunt digitale sau HD.

Imagine si Video

Televizorul are o diagonala de 81 cm, display plat, fiind prevazut cu o rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli si un aspect al imaginii 16:9. De asemenea, luminozitatea este de 300 cd/mp, contrastul dinamic 10000:1 (dinamic), iar timpul de raspuns aproximat la 8-10 ms.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem standard, alcatuit din doua difuzoare stereo, avand o iesire a sunetului de maxim 12 W. Nu putem spune ca exceleaza la partea audio, insa putem vorbi cu siguranta de un sunet decent. Sunt prezente o serie de caracteristici superioare si anume:

 • Surround Sound
 • Dolby Digital Plus (*DD+)
 • Egalizator 5 band
 • Digital Noise Reduction

Receptie si transmisie

Televizorul va putea fi conectat si la Wifi astfel ca vei putea accesa continutul preferat chiar si de pe televizor. Recomandarea noastra ar fi pentru ca totul sa fie mai facil sa conectezi o tastatura si un mouse.

Ca si conectori, avem:

 • o iesire audio RCA
 • o intrare PC
 • o intrare video composite
 • o intrare component
 • o intrare Scart
 • un minijack casti
 • un port HDMI

De asemenea, nu lipsesc nici tuner digital DVB-T/DVB-C si slotul CI+, care contribuie la receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, astfel ca nu va mai fi necesara amplasarea unui alt decodor extern sau mediabox.

Playerul multimedia integrat este si el nelipsit, pentru a putea reda fisiere audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti in mare parte de acest televizor, imaginile fiind calitative, navigarea online fiind destul de buna. Este un televizor practic si eficient, iar clientii considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Televizorul LED Smart , Hyundai 32 HYN 2450 B , 81 cm , HD este un smart TV pe care il recomand indeoebi persoanelor care isi doresc un televizor tip Smart, insa dispun de un buget restrans. Nu exceleaza, insa experienta vizuala si audio este una destul de buna. Aici ai posibilitatea de a consulta si o oferta de pret accesibila.

 

8.7

Pret

9.1/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

8.7/10

Design

8.4/10

PRO

 • imagine buna
 • navigare facila pe internet

Contra

 • sunetul nu este foarte puternic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *