12 aprilie 2024

Horizon 20HL5300H

Horizon 20HL5300H reprezinta o varianta de televizor LED de mici dimensiuni, ce ar putea fi amplasat in incaperi cu suprafete restranse sau chiar in bucatarie. Televizorul este solutia ideala pentru a iti tine companie chiar si atunci cand intreprinzi alte activitati. Si desigur, nu presupune neaparat o investitie foarte mare, iar acest model despre care vom discuta in continuare, este propus la un pret foarte accesibil.

Design

Prezinta un design modern, ecranul fiind incadrat intr-o rama neagra. In partea de jos, se afla suportul pe care se sprijina si cel care ii ofera si o stabilitate foarte buna. Desigur, il poti amplasa foarte usor si pe perete, dat fiind ca este compatibil cu suportul standard VESA.

Masoara fara stand 437 x 65 x 280 mm (W x H x D), iar cu stand 437 x 139 x 302 mm (W x H x D).

Specificatii Horizon 20HL5300H

Horizon 20HL5300H este un televizor LED, lansat in 2017. A fost prevazut cu functia de monitor, fiind suficienta doar conectarea sa la un laptop sau calculator.

Inregistreaza o putere consumata de 36 W.

Este prevazut cu functiile speciale Eco Mode si Sleep Timer.

Imagine si Video

Diagonala acestui televizor este de 50 cm, cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Datorita unghiului mare de vizualizare, imaginile vor ramne clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sonorizarea chiar daca nu este foarte puternica, doar 6 W, este totusi calitativa. Insa, daca ne raportam si la dimensiunile televizorului, nu puteam astepta sa aiba un sunet foarte puternic. De remarcat la acest nivel, este si basul, care intr-adevar nu este foarte puternic, insa este suficient.

Conexiune si transmisie

Este prevazut cu o serie de conectori foarte utili:

  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Datorita player-ului multimedia integrat, vei putea derula orice format de fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tuneru digital integrat (DVB-T, DVB-C) vor permite receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Horizon 20HL5300H?

Conform parerilor clientilor, televizorul ofera o experienta cel putin decenta, fiind mic asa cum si-au dorit si consuma foarte putin. Sunt multumiti de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Horizon 20HL5300H este un model de televizor mic, practic, deloc pretentios, ce ofera o experienta, in ansamblu, decenta. Imaginile afisate sunt suficient de clare, chiar din aproape orice unghi te-ai afla. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta, ceea ce constituie un mare avantaj. In plus, poti vizualiza aici o oferta de pret excelenta.

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.0/10

PRO

  • pret accesibil
  • sonorizare decenta
  • imagini clare

Contra

  • nu este FULL HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *