24 aprilie 2024

Samsung LT22E390EW

Televizorul reprezinta una dintre cele mai importante achizitii, de aceea este esential sa gasesti produsul cel mai potrivit pretentiilor tale. Fie ca doresti sa il utilizezi pe post de televizor, fie pe post de monitor, Samsung LT22E390EW iti va fi de mare folos. Il consideram un televizor potrivit pentru un dormitor sau chiar pentru birou, iar in continuare, vei afla tot ceea ce te intereseaza despre acest model.

Design

Remarcam inca de la prima vedere design-ul modern al acestui televizor, ce este prevazut cu finisaj albastru transparent, ce-i drept, mai rar intalnit. Modelul in discutie prezinta urmatoarele dimensiuni: 51.91 x 4.96 x 32.77 cm, astfe ca este ideal pentru utilizarea 2 in 1. Ecranul este prevazut cu o rama cu rol exclusiv decorativ, oferindu-i o eleganta aparte, in timp ce suportul in forma de contribuie la aspectul deosebit al acestui televizor.

Specificatii Samsung LT22E390EW

Samsung LT22E390EW este un televizor LED, care nu dispune de functii Smart, dar este prevazut cu functia de monitor, astfel ca poate juca dublu rol. Este necesara doar simpla conectare la laptop sau calculator pentru a il putea utiliza pe post de monitor.

Imagine si Video

Ecranul prezinta o diagonala de 55 cm, cu rezolutie Full HD, de maxim 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate au o claritate foarte mare, iar pentru gamimg timpul de raspuns este de 5 ms. Este prevazut cu functia Picture in Picture, ceea ce inseamna ca ecranul va fi impartit in 4 zone, iar in cadrul fiecareia vei putea vedea altceva. Astfel, te poti juca intr-o zona, in timp ce poti asculta o emisiune TV, urmaresti mai multe meciuri in acelasi timp, vizionezi un film si asa mai departe.

Calitatea culorilor este sustinuta de luminozitatea de 250 cd/mp si contrast imbunatatit datorita functiei Mega Contrast.

Datorita unghiului de vizibilitate foarte mare de 178 de grade, imaginile vor ramen clare din aproape orice unghi te-ai afla.

Gratie multitudinilor de moduri pe care le ai la dispozitie, culorile, contrastul si luminozitatea pot fi reglate automat, pentru evidentierea anumitor calitati ale continutului.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare, ce inregistreaza o putere de 10 W. Astfel, putem spune ca sunetul presupune o calitate decenta, insa daca iti doresti ceva mai mult, poti opta fara probleme la un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Chiar daca televizorul nu dispune de functii Smart, se bucura de o gama ampla de conectori, precum:

 • o intrare PC
 • o intrare video composite
 • o intrare USB
 • o intrare component
 • o intrare Scart
 • un minijack pentru casti
 • doua porturi HDMI

Datorita player-ului multimedia integrat poti derula orice format de fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tunerul digital permit receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern care nu ar face altceva decat sa ocupe spatiu inutil.

Care este parerea clientilor despre Samsung LT22E390EW?

Clientii sunt multumiti de acest televizor, o parte dintre ei l-au achizitionat pentru dormitor, iar altii pentru bucatarie. Au spus ca se instaleaza foarte usor, imaginile sunt extrem de bine, unghi de vizibilitate mare si sunet decent. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii

Samsung LT22E390EW este un televizor mic, destul de bun, ce ofera o experienta vizuala foarte buna, fiind recomandat pentru dormitoare sau bucatarii. Sigur ca nu ne asteptam sa exceleze, insa in ansamblu, este un televizor ce merita achizitionat. In plus, poti verifica aici o oferta de pret foarte buna.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

9.3/10

PRO

 • design deosebit
 • ecran Full HD
 • conectivitate buna

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *