12 aprilie 2024

Horizon 24HL5300H

Televizorul Horizon 24HL5300H poate fi o optiune interesanta daca esti in cautarea unui model pentru dormitor sau pentru bucatarie. Nu este Smart, insa nu il impiedica sa ofere o experienta vizuala cel putin decenta, avand un pret de achizitie foarte prietenos.

Design

Televizorul dispune de un design placut si modern, astfel ca se va integra perfect indiferent unde l-ai amplasa. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire, de culoare neagra, iar in partea de jos, se afla suportul central pe care se sprijina. Poate fi montat foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA pe care trebuie sa il achizitionezi separat.

Dimensiunile fara stand sunt de 557 x 65 x 320 mm  (W x H x D ), iar cu stand 557 x 135 x 341 mm (W x H x D).

Specificatii

Horizon 24HL5300H este un televizor LED care face parte din gama 2017 si poate fi folosit si pe post de monitor. Este necesara doar conectarea la laptop sau calculator. Faptul ca nu prezinta functii Smart nu il impedica sa fie o alternativa buna.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala de 61 cm cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Ceea ce putem spune din aceasta perspectiva, este faptul ca imaginile afisate sunt placute, contrastul dinamic este destul de ridicat.

In plus, datorita unghiului mare de vizualizare, te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Partea de sunet este asigurata de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreuna vor inregistra o putere maxima de 6 W. Daca totusi iti doresti si mai mult, poti conecta fara probleme un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Pe partea de conexiune, trebuie sa mentionam faptul ca televizorul este prevazut cu o serie de conectori foarte utili:

  • o intrare PC
  • o intrare Scart
  • o intrare USB
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Player-ul multimedia integrat este eficient in derularea oricarui format de fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, tunerul digital si slotul CI+ sunt utile in receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Parerea clientilor

Clientii apreciaza acest televizor a fi unul decent, care au avut asteptari realiste de la el. Sustin ca imaginea este destul de buna, evident nu exceleaza pentru ca discutam de rezolutie HD pana la urma, iar sunetul este mai bun decat s-ar fi asteptat. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Televizorul Horizon 24HL5300H este o varianta ieftina, ce ofera o experienta vizuala, dar si audio. In principiu, recomandam acest televizor in dormitoare mai mici sau chiar bucatarii, acolo unde pretentiile nu ar trebui sa fie foarte mari. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

 

8.6

Pret

8.9/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.7/10

PRO

  • design placut
  • pret mic
  • sunet bun

Contra

  • imaginea putea fi Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *