24 aprilie 2024

Samsung 49M5502

Un televizor pe masura nu poate lipsi dintr-un living modern si spatios, iar o idee interesanta ar putea fi chiar si televizorul LED Smart Samsung 49M5502. Din punctul nostru de vedere, este o alternativa de luat in calcul, iar in continuare, vei afla tot ceea ce te intereseaza, pentru a putea decide daca este o varianta buna si pentru tine.

Design

In ceea ce priveste design-ul, putem spune ca televizorul se lauda cu un aspect foarte elegant, integrandu-se perfect si in cele mai moderne living-uri. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire, iar in partea de jos, se afla suportul amplasat central si care ii ofera o buna stabilitate.

Sigur ca poate fi, in egala masura, montat si in perete, foarte usor, fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 1105.8 x 645.0 x 55.1 mm (W x H x D), iar cu stand 1105.8 x 710.2 x 293.8 mm (W x H x D), in timp ce greutatea sa este de 14.6 kg.

Specificatii Samsung 49M5502

Samsung 49M5502 este un model de Smart TV lansat in 2017, care poate fi folosit si pe post de monitor, prin simpla conectare la laptop sau calculator.

Inregistreaza o putere consumata de 98 W.

Imagine si Video

Este prevazut cu o diagonala generoasa de 123 cm, cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate sunt destul de calitative, detaliate si au un contrast puternic si luminozitate saturata. In principiu, ma multumeste calitatea lor, iar tu le vei putea ajusta foarte usor din setari, pentru a fi exact pe placul tau.

In plus, gratie unghiului de vizualizare mare, te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

In ceea ce priveste sunetul, cu siguranta este unul dintre cele mai puternice modele, fiind asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreune inregistreaza 20 W. Este puternic si captivant, si chiar selectat la nivel maxim, nu vor aparea distorsiuni.

Conexiune si transmisie

Dupa cum am mai mentionat, televizorul este prevazut cu functii Smart, avand ca sistem de operare Tizen. Acesta ofera o interfata foarte prietenoasa, usor de exploarat, iar experienta pe internet este una foarte buna.

In ceea ce priveste conectivitatea, dispune de mai multi conectori:

 • o iesire audio
 • doua intrari USB
 • o intrare video composite
 • o intrare component
 • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat are rolul de a permite derularea oricarui tip de fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, tunerul digital integrat si slotul CI+ permit receptionarea transmisiilor TV de inalta rezolutie, fara sa mai fie necesara amplasarea unui decodor extern care ar ocupa spatiu inutil si nu este neaparat estetic.

Care este parerea clientilor despre Samsung 49M5502?

In principiu, clientii sunt multumiti de acest model de televizor si sustin ca imaginile afisate sunt faorte frumoase, clare, sunetul puternic, iar navigarea pe internet extrem de facila si rapida. Nu au avut probleme, iar un alt aspect ce i-a atras este si telecomanda inteligenta. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Samsung 49M5502 este un model de Smart TV foarte simpatic, prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie, astfel ca experienta este si ea una pe masura. Televizorul se bucura de apreciera cumparatorilor, iar acest lucru ii demonstreaza fiabilitatea si calitatea. Poti gasi aici si tu o ofera de pret foarte buna.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

PRO

 • design placut
 • functii Smart
 • sunet puternic
 • imagini calitative
 • telecomanda inteligenta

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *