24 aprilie 2024

Hyundai 28 HYN 3550B

Din punctul nostru de vedere, televizorul LED Hyundai 28 HYN 3550B este potrivit pentru dormitoare mici sau chira pentru bucatarii. Justificarea o veti vedea imediat cand va vom prezenta toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a lua orice decizie de cumparare. Cu atat mai mult daca nu sunteti pretentiosi, iar functiile Smart sunt inutile pentru nevoile reale si asteptarile pe care le aveti de la un televizor.

Design

Este prevazut cu un design elegant, avand ecranul incadrat intr-o rama subtire, de culoare neagra. Este un model foarte subtire, avand aspect exterior Slim. Se potriveste atat intr-un dormitor elegant, cat si intr-o bucatarie.

Fiind compatibil cu suportul standard VESA, poate fi montat foarte usor in perete.

Masoara 645.2 x 190 x 435.5 mm ( W x H x D).

Specificatii Hyundai 28 HYN 3550B

Hyundai 28 HYN 3550B poate juca dublu rol: acela de televizor, car si monitor. Prevazut cu functia de monitor, este suficient doar sa conectezi laptopul sau calculatorul.

Imagine si Video

Prezinta o diagonala de 71 cm, rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. In principiu, imaginile afisate sunt suficient de clare si frumos colorate, iar datorita unghiului de vizibilitate foarte mare, te vei bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Partea audio este asigurata de un sistem audio Nicam Stereo, format din doua difuzoare, ce inregistreaza o putere de maxim 10 W. In principiu, sunetul este suficient de puternic si clar, insa daca resimti nevoia de a beneficia de un sunet mai puternic, poti apela la un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Televizorul este prevazut cu o serie de conectori, dupa cum urmeaza:

  • o iesire audio RCA
  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

De asemenea, player-ul multimedia integrat iti va permite derularea oricarui tip de fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Slotul CI+ si player-ul multimedia integrat sunt utile in receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Hyundai 28 HYN 3550B?

Clientii sunt incantati de acest televizor si sustin ca ofera o calitate foarte buna a imaginilor, dar nici sonorizarea nu este mai prejos. De asemenea, le-a placut foarte mult design-ul televizorului, pe care il considera un punct foarte. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Hyundai 28 HYN 3550B este un televizor foarte simpatic, ce ofera, in general, o experienta buna atat din perspectiva imaginilor calitative, cat si a sonorizarii. De asemenea, dispune de o serie de conectori foarte utili, astfel incat sa poti viziona filmele preferate sau chiar videoclipuri, imagini ori asculta muzica direct de pe stick-ul USB. In plus, acest televizor poate fi achizitionat si de catre persoanele care dispun de un buget mai mic, fiindca pretu de achizitie este cat se poate de accesibil si il poti verifica aici.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

PRO

  • design elegant
  • imagini clare

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *