24 aprilie 2024

Philips 22PFT4022/12

In opinia noastra, televizorul LED Philips 22PFT4022/12 este ideal pentru o bucatarie sau chiar pentru camera copiilor, iar acest lucru s-ar putea datora, in primul rand, diagonalei cu care a fost prevazut. In plus, ofera o experienta vizuala destul de buna, deci ar putea fi o varianta de luat in calcul. Sa aflam mai multe detalii!

Design

Este prvazut cu un design compact si elegant, fiind un model portabil, astfel ca il poti lua cu tine, peste tot in casa. Poate fi amplasat si pe perete datorita compatibilitatii sale cu suportul standard VESA.

Masoara fara stand 512.3 x 308 x 54.1 mm (W x H x D), iar cu stand 512.3 x 311 x 118 mm (W x H x D), avand o greutate de 2.6 kg.

Specificatii Philips 22PFT4022/12

Philips 22PFT4022/12 este un televizor LED lansat in 2017 care, pe langa faptul ca este portabil, poate fi folosit si pe post de monitor. Este necesar doar sa conectezi laptopul sau calculatorul.

Inregistreaza o putere consumata de 20 W.

Vine insotit de manualul de utilizare, telecomanda si cablu de alimentare.

Imagine si Video

Televizorul este prevazut cu o diagonala de 56 cm, cu rezolutie Full HD, de maxim 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate sunt destul de clare si frumos colorate, iar datorita unghiului de vizualizare mare, te vei putea bucura de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

Partea audio este asigurata de un sistem stereo format din doua difuzoare ce inregistreaza o putere maxima de 6 W. Sunetul nu este unul puternic, insa poti conecta un sistem audio auxiliar daca vrei sa te bucuri de o experienta audio mai buna.

Conexiune si transmisie

Pe partea de conectori, televizorul este destul de bine dotat. Printre conectori se numara:

  • o iesire audio digitala
  • o intrare USB
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • doua porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier video, audio sau foto, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Slotul CI+ si tunerul digital DVB-T/T2/C sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Philips 22PFT4022/12?

Clientii sunt multumiti de acest televizor si primul lucru care i-a atras a fost faptul ca este portabil. Datorita dimensiunilor reduse, dar si a greutatii destul de mici, poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul si te poti bucura de emisiunea ori de serialul preferat oriunde te-ai afla in casa. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Philips 22PFT4022/12 este un televizor ce  merita achizitionat, care, in ansamblu, ofera o experienta vizuala rezonabila, imaginile fiind suficient de clare si viu colorate. Totodata, faptul ca este portabil constituie un mare avantaj. Poti verifica aici o oferta de pret foarte buna!

9

Pret

9.3/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.9/10

PRO

  • portabil
  • imagine buna
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *