24 aprilie 2024

Samsung 32J4000

Televizorul LED Samsung 32J4000 este un model simplu, cu diagonala de dimensiuni medii, care ofera o experienta rezonabila. Cand consideri ca functiile Smart nu iti sunt neaparate utile, chiar nu si-ar avea rostul o investitie mai mare intr-un televizor Smart, daca nu necesiti. Discutam pe larg, in continuare, despre Samsung 32J4000 pentru a verifica daca este sau nu produsul ce corespunde nevoilor tale.

Design

In ceea ce priveste design-ul, nu ar fi foarte multe de spus. Prezinta carcasa destul de simpla, neagra, cu linii fine. Ecranul este prevazut cu o rama mai groasa comparativ cu alte modele, avnad rol decorativ. In partea de jos, televizorul dispune de doua picioruse laterale, de inaltime redusa, astfel incat sa creeze senzatia ca ecranul este independent, oferind eleganta aparatului. Avand o greutate de 3.8 kg, televizorul poate fi montat foarte usor in perete.

In plus, masoara 744 x 434 x 68 mm ( W x H x D).

Specificatii Samsung 32J4000

Televizorul  Samsung 32J4000 nu este prevazut cu functii Smart, insa poate fi folosit si pe post de monitor, conectandu-l la calculator sau laptop.  Inregistreaza o putere consumata de 40 W si este prevazut cu cablu de alimetnare, telecomanda si manual.

Imagine si Video

Televizorul este prevazut cu o diagonala de 80 cm, pe care am aprecia-o drept una medie. Prezinta rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Totodata, si datorita caracteristicilor superioare de imagine, experienta vizuala este una imbunatatita, astfel ca televizorul va afisa imagini clare si frumos colorate:

 • High Definition
 • HyperReal
 • Mega  Contrast

Sunet

Partea de sunet este asigurat de un sistem Dolby Digital Plus, inregistrand o putere de maxim 10 W. Nu este o putere faorte mare, insa depinde de asteptarile fiecarui utilizator. Nu este exclusa nici conectarea unui sistem auxiliar, in cazul in care iti doresti mai mult.

In plus, exista doua caracteristici superioare de imagine, care deservesc pentru emiterea unui sunet cat mai clar si captivant, chiar si atunci cand volumul se apropie de maxim:

 • DTS Studio Sound
 • DTS Premium Sound

Conexiune si transmisie

Televizorul este prevazut cu o serie de conectori, dupa cum urmeaza:

 • o intrare USB
 • o iesire optica
 • o intrare video composite
 • o intrare scart
 • doua porturi HDMI

Vei putea conecta playere DBD sau Blu-ray, console de joc, PC-uri, laptopuri, HDD externe si asa mai departe.

In plus, televizorul este prevazut cu tuner digital care iti va permite sa vizionezi programele digitale fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 32J4000?

Clientii au fost foarte multumiti de televizor si sustin ca i-au surprins in mod placut. O parte dintre ei se asteptau sa fie mai mic, avand diagonala  de 80 cm si aceasta a fost inca o surpriza placuta. Nu au fost identificate probleme de functionalitate, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Daca te numeri printre persoanele care nu necesita un televizor cu functii Smart fiindca, pur si simlu, nu ii sunt utile, atunci iti recomandam televizorul Samsung 32J4000. Ofera o experienta vizuala buna, sunet decent, iar daca iti doresti mai mult, poti conecta un sistem auxiliar. Clientii au fost foarte multumiti la randul lor, iar Samsung nu ii dezamageste nici de aceasta data. Aici poti verifica oferta de pret propusa.

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.6/10

PRO

 • design placut
 • culori vii

Contra

 • nu este Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *