24 aprilie 2024

Star-Light 24DM3000

Revenim cu un review depre un televizor pe care il consideram potrivit pentru bucatarii sau pentru dormitoare destul de mici. Este un televizor mediu care vine la pachet cu un pret cat se poate de accesibil. Este vorba despre televizorul LED Star-Light 24DM3000 despre care vei afla tot ceea ce te intereseaza in continuare.

Design

Din punct de vedere al design-ului, televizorul este prevazut cu un design dragut, destul de simplu. Ecranul este inconjurat de o rama subtire de culoare neagra, iar in partea de jos, se afla suportul pe care se sprijina televizorul, ce consta in doua picioruse laterale, ce ofera o stabilitate foarte buna. Pe de alta parte, daca doresti sa il amplasezi in perete, trebuie sa stii ca poti face acest lucru foarte usor, dat fiind ca este compatibil cu suportul de perete stardard VESA.

Televizorul detine urmatoarele masuri cu stand: 556 x 367 x 165 mm ( W x H x D).

Specificatii Star-Light 24DM3000

 Star-Light 24DM3000 este un televizor LED, lansat in 2016, care desi nu detine functii Smart, este prevazut cu functia de monitor. In acest sens, il vei putea folosi si pe post de monitor, conectandu-l la calculator sau laptop.

Puterea consumata este de 40 W.

Imagine si Video

Televizorul este prevazut cu o diagonalal de 60 cm, prin urmare nu este un televizor mare, care sa fie potrivit pentru un living sau dormitor prea mare. Prezinta rezolutie Full HD de maxim 13600 x 768 pixeli si un timp de raspuns de 6.5 ms.

Datorita caracteristicilor superioare de imagine si anume De-Interlace si Picture enhancements motiv pentru care vor fi afisate imagine destul de clare si viu colorate.

Unghiul de vizibilitate este foarte bun, de 176 grade, motiv pentru care te vei bucura de imagini clare din aproape orice pozitie de vizualizare.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare, avand o putere de 6 W. Intr-adevar nu este o putere mare, insa daca vrei ceva mai mult, te poti orienta asupra unui sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Pe partea de conectori, televizorul sta destul de bine, astfel ca se numara:

  • o intrare PC
  • o intrare component
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Player-ul multimedia integrat face posibila derularea fisierelor audio, video sau foto direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

De asemenea, tunerul digital integrat si slotul CI+ fac posibila receptionarea transmisiilor TV in format digital sau de inalta definitie, fara necesitatea amplasarii unui decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Star-Light 24DM3000?

Odata ajuns la client, televizorul a fost conform asteptarilor. In acest sens, acestia considera deopotriva ca este un televzior potrivit indeosebi in bucatarie, acolo unde nu ai nevoie de un astfel de aparat care sa exceleze sau de un sunet puternic. Poate ar fi potrivit chiar si in dormitorul copiilor. Prin urmare, clientii considera raportul calitate/pret destul de avantajos.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 24DM3000 este un televizor destul de mediocru, insa eficient si practic pentru incaperi cum ar fi de exemplu bucataria. Ar fi chiar o surpriza placuta si pentru bunici, de ce nu? Mai mult decat atat investitia este una destul de mica, iar experienta in ansamblu este una destul de ok. Verifica aici si o oferta de pret actualizata.

8

Pret

8.3/10

Calitate

7.8/10

Fiabilitate

8.0/10

Design

7.7/10

PRO

  • pret foarte avantajos

Contra

  • sunet slab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *