24 aprilie 2024

Samsung 32M5502

Un televizor potrivit pentru un dormitor modern si elegant ar putea fi chiar televizorul LED Smart Samsung 32M5502 despre care vom discuta in continuare. Dispune de o serie de functii si tehnologii de ultima generatie, ceea ce il scoate din aria banalului si il transforma intr-un televizor Smart.

Design

Dispune de un design elegant, ecranul fiind inconjurat de o rama subtire de culoare neagra, iar in partea de jos, se afla un suport in forma de V. Pe de alta parte, poti amplasa televizorul foarte usor si pe un perete fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Dimensiunile fara stand sunt de 730.4 x 433.7 x 55.1 mm ( W x H x D), iar cu stand 730.4 x 487.7 x 207.5 mm ( W x H x D), avand o greutate de 6.2 kg.

Specificatii Samsung 32M5502

Samsung 32M5502 este un Smart TV, dotat cu functii inteligente, ce a fost lansat in 2017. Desigur, poate fi folosit si pe post de monitor, datorita functiei specifice cu care este prevazut.

Inregistreaza o putere consumata de 65 W.

Imagine si Video

Televizorul Samsung 32M5502 este prevazut cu o diagonala de 80 cm, cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Datorita tehnologiilor inovative din dotare, televizorul este capabil sa ofere experiente vizuale extrem de bune, imaginile apropiindu-se cat mai mult de realitate.

Datorita tehnologiei Ultra Clean View, televizorul va analiza continutul afisat folosind un algoritm specific si, desigur, foarte avansat, fiind capabil sa filtreze si sa reduca zgomotul de pe fundal. In plus, chiar daca nu ofera calitate Full HD, imaginile vor fi suficient de bune incat sa poata fi comparate cu standardul FHD.

Datorita unghiului de vizibilitate foarte mare, te vei putea bucura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Partea audio este asigurata de un sistem stereo format din doua difuzoare ce inregistreaza o putere de 20 W. Iar daca mai adaugam si tehnologiile superioare de sunet, putem spune ca televizorul este capabil sa redea un sunet suficient de puternic si clar, fara sa aparata distorsionari nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Datorita retelei LAN wireless integrata, vei putea conecta foarte usor televizorul la internet, fara a mai fi nevoie nici macar de cabluri. Conexiunea a fost simplificata, astfel incat sa poti naviga fara probleme pe internet, sa te bucuri de continutul preferat sau de jocurile favorite.

Are la baza sistemul de operare Tizen care ofera o itnerfata foarte prietenoasa, astfel ca te vei obisnui foarte rapid cu ea. De asemenea, asigura asistenta pentru aplicatiile locale.

Printre conectorii cu care a fost prevazut acest televizor se numara:

  • o iesire audio digitala
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • trei poturi HDMI

De asemenea, datorita player-ului multimedia integrat, te vei putea bucura de continutul preferat, indiferent ca este audio, video sau foto, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tunerul digital incorporat permit receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 32M5502?

Cumparatorii sustin ca acest televizor este un model foarte atragator din toate perspectivele de care ei au fost foarte multumiti cel putin pana in acest moment. Ofera o experienta vizuala foarte buna, sunet suficient de puternic, iar navigarea pe internet este foarte placuta. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Samsung 32M5502 este un Smart TV foarte interesant prevazut cu o diagonala de 80 cm, motiv pentru care l-am recomanda mai degraba pentru un dormitor. Vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii care vor imbunatati experienta vizuala, navigarea pe internet, pentru a reusi sa ajunga la nivelul asteptarilor tale. Aici gasesti si o oferta de pret foarte buna pentru acest model de televizor.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.3/10

PRO

  • Functii Smart
  • imagini clare
  • sunet puternic

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *