12 aprilie 2024
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD

Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD

Samsung 43KU6072

Samsung ne surprinde de fiecare data cu produse de inalta calitate, cu atat mai mult cand vine vorba despre televizoare. O alta surpriza placuta este televizorul LED Smart Samsung 43KU6072 ce vine cu o diagonala generoasa si functii de ultima generatie. Te asteptam sa ne urmaresti in continuare pentru a vedea despre ce este vorba!

Design

Incepem analiza cu partea estetica si discutam despre un televizor modern si elegant, ce se potriveste chiar si celor mai elegante livinguri. De asemenea, dispune de o rama foarte subtire ce inconjoara ecranul, iar in partea de jos, se afla un stand foarte fin, ce va oferi o stabilitate excelenta televizorului.

Insa, daca esti tentat sa il amplasezi in perete, atunci trebuie sa stii ca poti face acest lucru foarte usor si rapid. Fiind compatibil cu suportul standard VESA, atunci va fi foarte usor sa il montezi rapid in perete.

Dimensiunile fara stand sunt de 975.8 x 569.0 x 62.6 mm (W x H x D), iar cu stand 975.8 x 637.0 x 288.1 mm (W x H x D), cantarind 9.7 kg.

Specificatii Samsung 43KU6072

Samsung 43KU6072 este un televizor ce ne impresioneaza prin functiile sale de ultima generatie – Smart, dar si prin calitatea imaginii oferita. A fost lansat in 2016 si poate fi utilizat si pe post de monitor, prin simpla conectare la un laptop sau calculator.

Imagine si Video

Diagonala sa este de 108 cm, avand rezolutie Ultra HD 4 K de maxim 3840 x 2160 pixeli. Este prevazut cu o multitudine de caracteristici superioare de imagine ce nu vor face altceva decat sa imbunatateasca experienta vizuala, pentru a te bucura de imagini cat mai clare, dar si mai apropiate de realitate.

Unghiul de vizibilitate este suficient de mare pentru a iti putea permite sa te bucuri de cele mai clare imagini, din aproape orice pozitie de vizualizare.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem audio format din doua difuzoare, ce vor inregistra o putere de maxim 20 W. Personal, consider ca sunetul este unul suficient de clar si puternic. Totodata,  sunetul nu va fi distorsionat nici macar atunci cand volumul se va apropia de nivelul maxim.

Transmisie si Conexiune

Este un televizor foarte interesant si din perspectiva conexiunii. Este prevazut cu functii Smart, ceea ce inseamna ca te vei bucura de navigare pe internet direct de pe televizor si nu oricum, ci experienta va fi una considerabil imbunatatita. Meniul este suficient de prietenos si intuitiv pentru a accesa aplicatiile, jocurile favorite in timp util.

Pe de alta parte, televizor dispune de o multitudine de conectori, precum:

  • o iesire optica
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare compoennt
  • trei porturi HDMI

Sigur ca nu lipseste nici player-ul multimedia integrat, care va permite derularea fisierelor audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

De asemenea, rolul slotului CI+ si a tunerului digital va fi de a receptiona transmisiile TV de inalta definitie, fara a mai fi necesara amplasarea unui decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 43KU6072?

Opiniile clientilor sunt oarecum impartite. Sigur ca acest aspect este cat se poate de subiectiv, iar in mare parte depinde de asteptarile fiecaruia. O buna parte dintre cumparatori sunt de parere ca este un televizor excelent a carui experienta este satisfacatoare, insa mai exista o parte dintre clienti, ce-i drept mai mica, ce sustin ca televizorul nu a atins asteptarile lor.

Poate ca nu este cel mai performant televizor propus de Samsung, insa ofera o calitate foarte buna, la un pret cat se poate de rezonabil.

Concluzie

Televizorul Smart Samsung 43KU6072 este un model interesant, ce ofera in mare parte o experienta vizuala buna, sunet putenric si viteza de reactie foarte mare. Diagonala sa de 108 cm il face potrivit chiar si pentru living-uri ceva mai spatioase. Televizor LED Smart Samsung 43KU6072 poti consulta si o oferta de pret foarte atractiva.

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

PRO

  • pret avantajis
  • 4K
  • functii Smart

Contra

  • lipsa Bluethoot
  • lipsa USB 3.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *