24 aprilie 2024

Samsung 55M5502

Revenim cu un nou review despre un televizor perfect pentru un living modern si spatios si anume Samsung 55M5502. In ultima perioada, marile branduri se intrec in noi game de televizoare, incercand sa aduca de fiecare data cate un produs care sa imbunatateasca experienta vizuala si sa surprinda in mod placut utilizatorul. De aceea, inainte de a lua orice decizie, te invitam sa afli mai multe detalii despre modelul care te intereseaza in cadrul materialelor pe care le-am pregatit.

Design

Televizorul beneficiaza de un desgin absolut elegant si modern, ecranul fiind incadrat intr-o rama foarte subtire, de culoare neagra. In partea de jos, central se afla standul ce ii asigura un echilibru excelent televizorului.

Poate fi amplasat fara probleme si in perete, datorita compatibilitatii sale cu suportul standard VESA.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 1241.6 x 721.4 x 55.1 mm (W x H x D), iar cu stand 1241.6 x 786.4 x 293.8 mm (W x H x D), in timp ce greutatea sa este de 17.6 kg.

Specificatii Samsung 55M5502

Samsung 55M5502 este un model de Smart TV lansat in 2017, fiind prevazut si cu functia de monitor, simpla conectare la calculator sau laptop fiind suficienta.

Imagine si Video

Televizorul beneficiaza de o diagonala generoasa de 138 cm, cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate sunt de inalta calitate, foarte bine detaliate, avand un contrast puternic si luminozitate excelenta. In ceea ce priveste culorile, as putea spune ca snt putin catm saturate, insa din setari le poti ajusta dupa propriile preferinte.

Sunet

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreuna inregistreaza 20 W. Este un nivel destul de mare, dar totusi raportat la diagonala generoasa, ar fi putut fi putin mai mare. Totusi daca vrei un sunet si mai puternic, atunci poti opta pentru un soundbar.

Conexiune si transmisie

Dupa cum am mai mentionat, televizorul beneficiaza de functii Smart, sistemul de operare fiind Tizen. In principiu, interfata acestuia este destul de prietenoasa, iar navigarea pe internet se realizeaza foarte facil.

Pe partea de conectori, televizorul se poate lauda cu o gama destul de variata:

  • o iesire audio
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • trei porturi HDMI

Desigur, nu lipseste nici player-ul multimedia integrat care permite derularea oricarui format de fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, slotul CI+ si tunerul digital DVB-T2C vor fi utile in receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 55M5502?

In principiu, clientii sustin ca imaginile afisate sunt foarte frumoase si foarte clare, sunetul indeajuns de puternic pentru ceea ce au ei nevoie, iar navigarea pe internet se deruleaza fara probleme. De asemenea, s-au obisnuit foarte rapid cu telecomanda care nu este deloc complicata. Nu au existat probleme, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Samsung 55M5502 este un model de televizor foarte interesant care asigura o experienta vizuala de inalta calitate. De asemenea, avand functii Smart, navigarea pe internet este foarte placuta si nu au existat probleme. In plus, clientii sunt multumiti de achizitia facuta si declara ca este un produs fiabil. Aici poti gasi si tu o oferta de pret actualizata.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

PRO

  • design elegant
  • functii Smart
  • diagonala generoasa
  • telecomanda Smart

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *