12 aprilie 2024

Toshiba 32W3663DG

Toshiba 32W3663DG reprezinta un model de Smart TV rezonabil care ofera o experienta generala destul de buna, iar toate acestea la un pret cat se poate de accesibil. Poate fi potrivit pentru un dormitor sau bucatarie prin prisma dimensiunilor sale care nu sunt foarte mari. Personal, pentru un living spatios as opta pentru un televizor ceva mai mare.

Design

Televizorul este prevazut cu un design elegant, integrandu-se perfect in orice tip de incapere l-ai amplasa. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire de culoare neagra, iar in partea de jos se afla doua picioruse laterale, ce ii ofera un echilibru excelent. Poate fi amplasat, desigur, si in perete, fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Specificatii Toshiba 32W3663DG

Toshiba 32W3663DG este un Smart TV lansat in 2017, ce poate fi folosit si pe post de monitor. Inregistreaza o putere consumata de 31 W.

Imagine si Video

Prezinta o diagonala de 81 cm, cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Imaginile afisate de acest televizor sunt destul de clare si frumos colorate, iar tu vei putea realiza toate ajustarile necesare in acest sens. Avand si un unghi de vizibilitate foarte mare, de 178 de grade, imaginile nu isi vor pierde claritatea indiferent de pozitia in care te-ai afla.

Sunet

In ceea ce priveste sunetul, putem spune ca este rezonabil. Astfel, acesta este asigurat de doua difuzoare, care impreuna inregistreaza 12 W. Pentru mine, personal, ar putea fi suficient, insa pentru cei ce doresc o experienta audio si mai buna, le recomand conectarea unui sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Fiind prevazut cu functii Smart, ai posibilitatea de a accesa continutul preferat direct de pe televizor. Astfel, vei putea naviga pe ce site-uri doresti, poti vizualiza videoclipuri pe Youtube, vizualiza filme pe Netflix si asa mai departe.

In plus, televizorul beneficiaza si de o serie de conectori:

  • o iesire audio digitala
  • o intrare PC
  • doua intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare Scart
  • trei porturi HDMI

In plus, player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier, fie el audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In acelasi timp, tunerul digital si slotul CI+ sunt eficiente pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta defintie, nemaifiind necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Toshiba 32W3663DG

Cumparatorii au fost incantati de alegerea facuta, unii declarand chiar ca le-a depasit asteptarile. Au adaugat faptul ca imaginea este si ea una destul de buna, iar pe partea de Smart ruleaza destul de bine. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Toshiba 32W3663DG este un model de televzior Smart potrivit, care poate fi achizitionat chiar si de persoanele cu un buget ceva mai redus. Ofera o experienta generala decenta, iar o parte dintre ei sustin ca au fost chiar surprinsi de potentialul sau. Vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna pe care o poti vizualiza aici.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

PRO

  • functii Smart
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *