24 aprilie 2024

Star-Light UHS-5310BL reprezinta un umidificator de aer foarte practic si util in orice casa care se confrunta cu problema in privinta umiditatii prea mici, facand fata sa restabileasca nivelul optim intr-un timp foarte scurt de functionare.

Are avantajul ca poate fi utilizat in orice anotimp din an, fiind ideal atat iarna, cand sursele de incalzire din casa usuca deobicei si aerul din locuinta, dar si vara cand este un aer sufocant si uscat.

Astfel, umidificatorul Star-Light UHS-5310BL este destinat controlului umidificatii din orice tip de incapere si va asigura cresterea gradului de umiditate relativa cu ajutorul aburului cald sau rece.

Star-Light UHS-5310BL asigura o capacitate de umidificare de 400ml/ora si un rezervor generos de apa de 5.3 litri, care va asigura functionarea aparatului fara oprire pe o perioada lunga de timp in incaperi de pana la 45m².

Prezinta o serie de functii foarte utile, pe care le vom enumera si dezbate in ceea ce urmeaza.

Functia de ionizare din dotare va oferi o calitate a aerului superioara prin eliberarea ionilor negativi de oxigen, ceea ce inseamna ca veti respira astfel un aer mult mai sanatos.

Controlul acestui aparat este de tip touch cu display led, foarte usor de folosit si care va ofera posibilitatea sa setati aparatului in functie de nevoi si preferinte.

Temporarizatorul va ajuta sa setati durata de functionare a aparatului in intervale de pana la 24 de ore, inainte de a se opri.

Telecomanda din dotare reprezinta un mare plus pentru acest aparat de umidificare si va ajuta sa setati de la distanta si sa accesati functiile cum ar fi intensitatea aburului, ionizare, temperatura aburului etc.

Nivelul de zgomot emis nu depaseste 30dB ceea ce inseamna ca Star-Light UHS-5310BL este un aparat foarte silentios, pe care il puteti folosi fara probleme chiar si in timpul noptii, fara a crea disconfort.

Din punct de vedere al design-ului putem spune ca este unul modern premium care se integreaza cu succes in orice tip de incapere si care se va face remarcat imediat.

Pareri despre Star-Light UHS-5310BL

Cumparatorii acestui umidificator de aer Star-Light UHS-5310BL sunt de parere ca este un produs cu un design reusit, care arata foarte bine, premium si ca isi face treaba excelent, fiind silentios in acelasi timp.

Acestia sunt multumiti de faptul ca nu lasa nicio strop de apa pe parchet si de faptul ca telecomanda din dotare ii ajuta foarte mult, fiind un mare plus, fapt pentru care acestia il recomanda cu incredere.

Concluzii

Daca va doriti un umidificator de aer performant, la un pret mic, atunci nu mai stati pe ganduri. Star-Light UHS-5310BL reprezinta alegerea corecta care se compara cu brandurile premium din aceasta gama de produse.

Review scurt: Star-Light UHS-5310BL

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functii foarte utile
  • Capacitate mare de umidificare
  • Rezervor apa generos
  • Functie de ionizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *