24 aprilie 2024

Vortex 24CD06

Atunci cand cauti un televizor pentru o bucatarie sau chiar in camera copiilor, cel mai sigur ai nevoie de un produs destul de mic si ieftin. Cam asa poate fi caracterizat in cateva cuvinte televizorul LED Vortex 24CD06 despre care vom discuta in acest review. Este un produs rezonabil ce ar putea fi o alegere destul de buna, insa mai intai de toate, te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Design

Televizorul este prevazut cu un design destul de simplu, ecranul fiind inconjurat de o rama neagra. In partea de jos, se afla standul sub forma a doua picioruse laterale, ce ii ofera o buna stabilitate. In acelasi timp, poate fi montat foarte usor si in perete datorita compatibilitatii sale cu suportul standard VESA.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 55.7 x 7.5 x 33.4 cm (W x H x D), iar cu stand 55.7 x 36.7 x 16.5 cm ( W x H x D).

Specificatii Vortex 24CD06

Vortex 24CD06 este un televizor LED prevazut cu functia de monitor. Este suficient sa conectezi laptopul sau calculatorul si poti folosi televizorul si pe post de monitor. Consuma 36 W.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonaal a de 61 cm, ceea ce il face potrivit pentru o bucatarie sau, poate, un dormitor foarte mic. Prezinta rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, luminozitate 200 cd/mp si timp de raspuns de 14 ms. In principiu, imaginile sunt decente, pe care le consider rezonabile pentru scopul televizorului.

Sunet

Nici la partea audio nu exceleaza, astfel ca cele doua difuzoare inregistreaza o putere de 6 W. Dar, poti opta oricand pentru un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Televizorul este prevazut cu o serie de conectori si anume:

  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare component
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta defintitie, insa nu vei mai fi obligat sa amplasezi si un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Vortex 24CD06?

Clientii au spus ca este un televizor modest, insa ideal pentru incaperi cum ar fi bucataria. In principiu, acestia sunt de parere ca isi face treaba in parametrii si considera raportul calitate/pret rezonabil.

Concluzie

Televizorul LED Vortex 24CD06 este un model foarte accesibil, ce ofera o experienta decenta. Este potrivit chiar si pentru persoanele cu un buget redus, iar aici gasesti o oferta de pret excelenta.

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.2/10

PRO

  • pret mic
  • consum mic

Contra

  • sunet slab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *