24 aprilie 2024

Ariston Andris RS 30 EU este un model de boiler electric cu acumulare, foarte eficient, fiind o solutie practica pentru cei care au probleme cu furnizarea apei calde menajere. Astfel, acesta reuseste sa asigure tot confortul de care aveti nevoie, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Boilerul electric Ariston Andris RS 30 EU prezinta o capacitate de 30 de litri si o putere de 1500 W. Poate incalzi apa intre 15 si 65 de grade Celsius, avand nevoie de doar 61 de minute. Desi este un aparat mic, totusi, are capacitatea de a incalzi o cantitate suficient de mare de apa.

Acesta include element de incalzire realizat din cupru, fiind foarterezistent si micsoreaza riscul de scurgeri, reducand necesitatea efectuarii lucrurilor de intretinere. Mai mult decat atat, este dotat si cu anod de magneziu supradimensionat.

Un alt avantaj consta in faptul ca poate mentine apa calda pentru o perioada mai mare de timp gratie izolatiei groase din poliuretan dintre rezervorul si corpul incalzitorului. Incalzitorul de apa este actionat de un termostat imersat care asigura un control foarte precis al temperaturii apei mentinand-o la un nivel optim.

In plus, incalzitorul Andris a trecut cu brio toate testele de siguranta necesare pentru a putea fi compatibil cu directivele CE. Elementul de incalzire din cupru ajuta la o igiena mai buna si puritatea apei incalzite.

Mai mult decat atat, Ariston Andris RS 30 EU este echipat cu supapa de siguranta, anod de magneziu si element de incalzire din cupru. Presiunea maxima de lucru este de 8 bari si face parte din clasa de protectie IP X1.

Dimensiunile aparatului sunt de 38.9 cm adancime, 44.7 cm inaltime si 44.7 cm latime avand o greutate de 11 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri de la clienti

Ariston Andris RS 30 EU este un boiler electric eficient cu ajtuorul caruia puteti obtine confortul de care aveti nevoie. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de aparat si sustin ca pentru o familie cu trei persoane este ideal. Functioneaza excelent, este usor de folosit, ideal pentru nevoile lor. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Boiler electric Ariston Andris RS 30 EU

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Siguranta in utilizare
  • Randament bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *