24 aprilie 2024

Hausberg HB-8550 este un radiator cu infrarosu care va poate ajuta sa imbunatatiti nivelul de confort termic. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialui pe care l-am pregatit.

Radiatorul cu infrarosu Hausberg HB-8550 creeaza o atmosfera mai placuta in locuinta. Caldura este generata imediat ce ati pornit dispozitivul. Avand la baza tehnologia cu infrarosu, acesta poate fi folosit in siguranta atat in interior, cat si in exterior. Are o putere de 2500 W astfel ca poate incalzi la interior o suprafata de 25 mp, iar la exterior 17 mp.

Dispozitivul va fi pornit numai atunci cand aveti nevoie de caldura. Nu are nevoie de o faza de preincalzire, iar camera incepe sa se incalzeasca imedat. In acest fel, economisiti energie si timp.

Include termostat pentru reglarea temperaturii si poate fi montat pe perete. Face parte din clasa de protectie IP20 asigurand un mod de operare sigur si eficient.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Parei de la clienti

Radiatorul Hausberg HB-8550 este un dispozitiv practic si eficient pentru incalzirea unei camere la interior sau chiar a terasei. Cumparatorii confirma faptul ca isi face treaba excelent, este eficient, dar si economic. Incalzeste rapid, este usor de folosit, dar mai ales, sigur. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *