24 aprilie 2024

Review Betoniera Alverosal, 180L, 1000W

Are o putere de 1000 W si un numar maxim de rotatii a cuvei de 26/min, fiind special conceputa pentru lucrari de pregatire a betonului in constructii si planurile gospodaresti pe care aveti de gand sa le puneti in aplicare.

Capacitatea de prepare a betonului este de 180l, fiind cea mai incapatoare din gama sa si mereu pregatita pentru a face fata oricarei situatii.

Cuva este realizata dintr-un otel de cea  mai buna calitate, ce ii va oferi un plus de rezistenta si durabilitate sporita in timp. Controlul bascularii cuvei se face cu ajutorul unui volan foarte usor de utilizat si manevrat.

Are in dotare doua roti care o fac foarte usor de transportat si de manevrat precum si un picior de sprijin realizat dintr-un material foarte rezistent si durabil in timp.

Din punct de vedere al design-ului, putem spune ca este unul foarte reusit, cuva avand culoarea orange iar picioarele fiind negre, o combinatie de culori care va iesi mereu in evidenta.

Concluzii si Pareri

Clientii care detin aceasta betoniera Alvelosal sunt multumiti de modul in care aceasta se comporta, cat si de pretul pe care l-au platit. Acestia o recomanda din plin, fiind multumiti si materialele de calitate din care este confectionata.

Pareri: Betoniera Alverosal, 180L

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1000W
  • Cuva din otel 180L
  • Rezistenta si fiabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *