24 aprilie 2024

Review Einhell TH-CD 14,4-2 2B Li

Masina de gaurit/surubelnita electrica cu acumulator TH-CD 14.4 -2 2B Li este perfecta pentru lucrari de tip hobby de gaurire sau insurubare acasa sau in atelier, pe suprafete de lucru precum lemnul sau metalul.

Prezinta un cap metalic robust si un motor puternic de inalta performanta cu o viteza maxima de rotatie de 1150rpm cu o transmisie optima o puterii.

Einhell TH-CD 14,4-2 2B Li  este dotata cu o mandrina rapida cu sistem de prindere cu un manson si sistem de oprire rapida, permitand schimbarea rapida a accesoriilor cu mare usurinta datorita sistemului automat de blocare a axului.

Sistemul de control electronic al vitezei este de mare preciziei si asigurare reglarea performantelor masinii cu efect optim asupra materialelor si suruburilor pe care le utilizati iar functia de protectie la alunecare va ajuta sa preveniti strangerea excesiva a suruburilor.

Acumulatorul este de tip Li-Ion si are in dotare un indicator de capacitate care va arata in permanenta nivelul de incarcare. In pachet veti primi 2 acumulatori, ceea ce reprezinta un avantaj major fata de alte modele din aceasta gama.

Manerul masinii Einhell TH-CD 14,4-2 2B Li este ergonomic si subtire, asigurand acesteia o prindere confortabila si sigura.

Pareri de la clienti si concluzii finale

Clientii au pareri foarte bune despre aceasta masina de gaurit si insurubat, afirmand ca au facut o achizitie foarte buna, fiind o unealta puternica si fiabila, pe care o folosesc cu succes. Acestia afirma ca raportul calitate-pret este unul foarte bun si ca se merita achizitionata fara a sta prea mult pe ganduri.

Pareri pe scurt: : Einhell TH-CD 14,4-2 2B Li

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Fiabilitate ridicata
  • Mandrina rapida 10mm
  • Sistem electronic de control
  • 2 acumulatori in pachet

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *