12 aprilie 2024

Biovita Star-1500 este un blender prfoesional cu ajutorul caruia va puteti face treaba rapid si eficient, fiind un real ajutor pentru orice gospodina. Este un aparat construit din materiale de calitate, durabile, ce ofera performante excelente in timp. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Blender-ul profesional Biovita Star-1500 are o putere de 1500 W si pune la dispozitie sapte trepte de viteza. Acesta are capacitatea de a macina orice fel de ingredient, chiar si pe cele mai dure, inclusiv cuburilel de gheata.

Vasul blender-ului ce ofera o capacitate de 2 litri este realizat din Tritan ce nu contine BPA, fiind un material foarte rezistent. Suportul lamelor aparatului poate fi demontat foarte usor asigurand o curatare optima. Cuplajul intre vasul blender-ului si motor este realizat din metal si asigura o rezistenta buna in timp.

Numarul de rotii este ajustabil, prin intermediul panoului de contrl, atingand maxim 28000 de rotatii pe minut. In acest fel, poate macina foarte fin continutul pentru smoothie-uri si shake-uri. Piciorusele din silicon ii ofera o fixare foarte buna pe masa de lucru, prevenind alunecarea.

Tija de amestecare va ajuta sa miscati ingredientele din vas atunci cand este necesar.

Dimensiunile aparatului sunt de 48 cm inaltime, 22 cm lungime si 19 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Blender-ul profesional Biovita Star-1500 este un aparat indispensabil in orice bucatarie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si s-a dovedit a fi deosebit de util si pentru mamici. Marunteste si omogenizeaza foarte bine continutull, este usor de folosit, dar si de curatat. Programele presetate sunt de mare folos, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Biovita Star-1500

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Macinare rapida si eficienta
  • Programe presetate
  • Usor de utilizat
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *