27 mai 2024

Biovita Xtreme-1500 este un blender profesional care poate fi un real ajutor pentru orice gospodina. Va ajuta sa preparati cele mai delicioase si sanatoase retete mai usor decat v-ati fi imaginat. In plus, este un dispozitiv fiabil si usor de folosit, la indemana oricui.

Blender-ul Biovita Xtreme-1500 prezinta o putere de 1500 W si este dotat uc un vas din tritan cu capacitatea de 2 litri. De asemenea, atinge o viteza de rotatie de 25.000 de rotatii pe minut. Cu ajutorul acestuia puteti prepara foarte usor si foarte rapid tot felul de retete de smoothie-uri, sucuri, supe crema, piureuri si as amai departe. Puteti adauga atat ingrediente moi, cat si ingrediente dure, inclusiv cuburi de gheata.

Acesta ofera patru programe prestabilite pentru smoothie, spargerea ghetii, macinare si suc. Totodata, functia timer va permite sa controlati timpul de preparare, iar functia pulse ofera un control excelent asupra texturii bauturii preparate.

Interfata blender-ului este foarte simpla si intuitiva, ceea ce il face foarte usor de utilizat. Totodata, vine la pachet cu capac si impingator.

Dimensiunile produsului sunt de 45 cm inaltime, 20 cm lungime si 18 cm adancime, avand o greutate de 3.7 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Blender-ul Biovita Xtreme-1500 este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie fie ca sunteti adeptii unui stil de viata sanatos, fie daca aveti copii mici. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele aparatului si declara ca macina ingredientele si omogenizeaza foarte bine continutul, este usor de folosit, dar si de curatat. Nu au preintampinat nicio problema, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Recenzii pe scurt: Biovita Xtreme-1500

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Putere mare
  • 4 programe
  • Poate procesa si ingrediente dure
  • Usor de folosit
  • Curatare facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *