13 iulie 2024

Brita Marella XL 3,5 L este o cana filtranta cu ajutorul careia veti putea purifica apa pentru a o consuma in siguranta. Reprezinta o metoda practica, comoda si ecologica pentru a va putea metine hidratat in permanenta.

Cana filtranta Brita Marella XL 3,5 L este o solutie de purificare a apei pe termen lung foarte eficienta ce include o carafa din material plastic transparent cu o capacitate totala de 2.4 litri, capacitatea apei filtrare fiind de 1.5 litri. Dispune de o palnie speciala pentru filtru din material plastic fara BPA si capac din material plastic, cu indicator tip Memo pentru schimbarea cartusului filtrant.

Datorita dimensiunilor si formei compacte, cana este excelenta pentru depozitarea pe raftul frigiderului. Carafa si palnia pot fi spalate in masina de spalat vase.

Cum functioneaza acest dispozitiv? Monitorieaza procesul de filtrare al apei si afiseaza durata de functionarea ramasa a cartusului Maxtra+. Dupa introducerea cartusului, tineti apasat butonul start pret de cateva secunde pana cand cele patru bare vor fi afisate pe ecran si se vor aprinde alternativa de doua ori. Fiecare bara constituie cate o saptamana din cele patru in care poate fi utilizat cartusului cu maxima performanta. Pe parcursul utilizarii acestuia, va disparea de pe afisaj cate o bara, indicand astfel durata de viata ramasa.

Tehnologia inovatoare de filtrare Micro Flow asigura de fiecare data rezultate foarte bune, performanta lor fiind rezultatul a cinci ani de cercetare in laboratoarele Brita din Germania. Utilizand filtru, impuritati precum clor, calcar, plumb si cupru vor fi eliminate complet. Gustul ceaiului si al cafelei, reci sau calde, vor fi imbunatatite odata ce ati folosit apa din aceasta cana filtrata. In plus, cartusele acesteia sunt 100% reciclabile.

Spre deosebire de versiunile anterioare ale cartuselor Brita, Maxtra+ include o sita de filtrare cu 25% mai fina si mai eficienta, dar si de o suprafata totala de filtrare cu 30% mai mare.  Apa de la robinet este trecuta prima data printr-o sita mai mare pentru o prima purificare, pentru a retine particulele grosiere, iar apoi, va fi filtrata din nou, trecand-o pe o sita mult mai fina. Noua formula a particulelor de carbune actin Micro Carbon, mai mici si mai rotunda decat cele utilizate anterior, elimina mai bine si mai rapid impuritatile organice ce afecteaza gustul si mirosul. In plus, rasina de schimbare de ioni elimina calcarul si reduce metalele preucm cuprul si plumbul.

Procesul de filtrare si calitatea produselor Brita sunt testate in laboratoare proprii, dar si de organizatii precum faimoasa TUV SUD care a atestat faptul ca produsele Brita corespund normelor europene din industria alimentara. Mai mult decat atat, utilizata caruselor Maxtra este recomandata si de catre Academia Britanica de ceai, fiind demonstrat faptul ca aroma ceaiului si a cafelei preparate cu apa filtrata este intensificata.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Brita Marella XL 3,5 L este o cana filtranta foarte eficienta ce imbunatateste nivelul calitatii apei prin eliminarea impuritatilor pe care le contine. Cumparatorii s-au declarat multumiti inca de la prima utilizare. Sustin ca a disparut orice urma de gust sau miros de clor, iar apa are un gust excelent. A fost o solutie excelenta si foarte rentabila pe termen lung, motiv pentru care considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Brita Marella XL

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtrare rapida si eficienta
  • Inlocuire facila a filtrului
  • Usor de utilizat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *