24 aprilie 2024

Biroul Kring Gaming este un model foarte interesant potrivit fie ca doresti sa lucrezi sau sa te joci, Poate fi o optiune buna atat pentru adulti, cat si pentru copii, integrandu-se cu usurinta in orice decor, iar pe de alta parte, ofera si un plus de eleganta.

Biroul Kring Gaming este un produs realizat din PAL de culoare alba ce ofear spatiu generos de depozitare. In partea stanga prezinta doua polite, respectiv trei compartimente unde puteti depozita obiectele necesare, iar in partea dreapta ofera un spatiu mai generos unde puteti amplasa unitatea calculatorului. Totodata, este prevazut si cu suport pentru monitor.

Este expediat in forma neasamblata, insa odata cu el veti primi si instructiunile de montaj, iar procesul in sine va fi destul de simplu.

Dimensiunile acestuia sunt de 91 de cm inaltime, 160 de cm lungime si 72 de cm latime.

Vezi oferta de pret

Asadar, Kring Gaming este o varianta de birou foarte interesanta, bine realizata care poate fi o optiune chiar rezonabila ca pret. Cumparatorii acutali s-au aratat foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este un birou foarte spatios si incapator, excelent si pentru munca de birou. Se monteaza extrem de usor, prezinta un design placut, iar banda LED cu care vine la pachet ii ofera un aspect absolut deosebit. Se declarata foarte multumiti de el, motiv pentru care il recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Birou Kring Gaming

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Bine construit
  • Spatios
  • Rezistent
  • Iluminare LED
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *