12 aprilie 2024

Olimpia Splendid Peler 4D este un racitor de aer portabil ce poate fi o solutie practica si rezonabila ca pret pentru ameliorarea disconfortului termic in sezonul cald. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti cateva informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Racitorul de aer Olimpia Splendid Peler 4D este un dispozitiv portabil, pe care il puteti amplasa in spatii mici si muta foarte usor dintr-o camera in alta. Il puteti controla usor prin intermediul panoului de control aflat in zona superioara sau de pe telecomanda, fara sa va mai deplasati pana la el.

Olimpia Splendid Peler 4D pareri

Prezinta o putere maxima de 75 W si un debit de cel mult 350 mc/h. Totodata, viteza maxima a aerului este de 7 metri pe secunda. Este echipat cu un rezervor cu capacitatea de 4 litri. Include temporizator ce permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare cuprinse intre 1 si 8 ore.

Dispozitivul reuseste sa reduca temperatura din camera doar daca se adauga gheata si sa/sau apa rece in rezervorul sau. Acesta este principiul sau de functionare si nu are nevoie de conditii speciale de montaj. Se conecteaza pur si simplu la o priza si il asezati acolo unde este nevoie de el.

Totodata, pune la dispozitie trei setari de viteza pe care le puteti regla folosind si telecomanda din dotare. Nivelul maxim de zgomot inregistrat este de 57 dB

Dimensiunile aparatului sunt de 23.5 cm lungime, 26 cm latime si 61 cm inaltime, avand o greutate de 5 kg.

Vezi oferta de pret

Asadar, Olimpia Splendid Peler 4D este un racitor de aer foarte practic si poate fi o solutie mai putin costisitoare pentru ameliorarea disconfortului termic. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta aparatului si sustin ca este un produs care se descurca eficient, usor de folosit si util in camere mai mici. Din punctul lor de vedere, a meritat investitia si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: Olimpia Splendid Peler 4D

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Timer
  • 3 trepte de viteza
  • Usor de mutat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *