24 aprilie 2024

Bosch BWD421PET este un aspirator cu spalare foarte practic care va va ajuta sa mentineti curatenia casei mai usor. Spre deosebire de un aspirator clasic, acesta are capacitatea de a si spala diverse tipuri de suprafete, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Aspiratorul cu spalare Bosch BWD421PET poate fi folosit pe diverse tipuri de suprafete de la podele dure si covoare pana la tapiterii, saltele si asa mai departe. Prezinta o putere de 2100 W si este prevazut cu un sac de colectare a murdariei cu capacitatea de 5 litri.

Aparatul include o serie de accesorii foarte practice si utile cu ajutorul carora nu doar ca veti aspira bine diverse tipuri de suprafete, ci le veti si spala eficient. De pilda, peria turbo va ajuta sa indepartati excelent fibrele, firele si parul de la animalele de companie din covor, in timp ce peria pentru saltele asigura o curatare optima acestora. Totodata, nu lipsesc nici peria stadnard, peria mica, accesoriul pentru spatii inguste si cel pentru lichide. Este un produs indispensabil mai ales pentru cei care aveti copii mici sau chiar animale de companie.

Aspiratorul include si filtru HEPA ce capteaza particulele poluante din aer, asigurand ulterior un aer mai curat. Prezinta roti de transport suficient de mari incat sa poata trece si peste praguri sau obstacole mai inalte. De asemenea, detine derulator automat de cablu si rezervor de apa detasabil.

Bosch BWD421PET review

Vezi oferta de pret

In concluzie, aspiratorul Bosch BWD421PET este un aparat foarte util in orice locuinta care va simplifica munca mentinand curatenia mai usor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca isi face treaba cu succes, aspirand si spaland eficient diverse tipuri de suprafete. Este usor de manevrat, trece peste praguri fara probleme, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

 

Review pe scurt: Bosch BWD421PET

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aspirare buna
  • Gama foarte variata de accesorii
  • Reglare electronica a puterii
  • Filtru HEPA
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *