12 aprilie 2024

Black&Decker PW1500S Review

Black&Decker PW1500S este un aparat de spalat cu presiune compact si foarte usor de folosit, avand un motor ce dezvolta o putere de 1500W si o putere de 120 Bari, asigurand astfel un debit maxim de 360l/h.

Masina de curatat cu presiune este ideala pentru spalarea teraselor, a mobilierului din gradina, a bicicletelor, autoturismelor, a caselor, precum si a covoarelor.

Black&Decker PW1500S prezinta un sistem de oprire automata, denumit Tota-Stop, care se activeaza atunci cand eliberam manerul pistolului.

Aparatul este dotat cu un maner ergonomic si roti pentru un transport mai facil, o supapa de siguranta automata, o pompa realizata din metal, cu 3 pistoale axiale, placa oscilanta si filtru de apa pentru retinerea impuritatilor.

Aparat de spalat cu presiune Black&Decker PW1500S vine la pachet cu un set de accesorii ce include lance cu duza Vario-Jet fan si duza Roto-Power.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat aparatul Black & Decker PW 1500 S declara ca sunt multumiti de modul in care functioneaza, cat si de raportul calitate-pret, de care afirma ca este unul foarte bun. Mai mult decat atat, acestia spala cu succes covoare dificile, fiind un plus pentru aceasta masina de curatat cu presiune.

In concluzie, putem afirma faptul ca Black&Decker PW1500S este un aparat ideal pe care puteti sa il folositi cu succes pe langa casa, in gradina sau la autoturisme.

Pareri pe scurt: Black&Decker PW1500S

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Usor de manevrat, utilizat si depozitat
  • Pompa metalica
  • Supapa de presiune automata
  • Sistem Total-Stop

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *