12 aprilie 2024

Black&Decker PW1700SPL Review

Black&Decker PW1700SPL este un aparat de spalat cu presiune compact si foarte usor de folosit pentru lucrari precum spalarea teraselor, a mobilierului din gradina, a bicicletelor sau motocicletelor sau autoturismelor si de ce nu, chiar a caselor.

Masina de spalat cu presiune dispune de un sistem de oprire automata in momentul in care eliberati manerul pistolului, pentru o siguranta si securite sporite.

Black&Decker PW1700SPL prezinta un motor puternic de 1700W ce asigura o presiune maxima de lucru de 130 de bari si un debit maxim de apa de 370 L/h, suficiente pentru a indeparta orice strat de murdarie.

Are in componenta un maner ergonomic si roti pentru un transport facil si confortabil, o supapa de siguranta automata, pompa cu 3 pistoale axiale, placa oscilanta si un filtru de apa ce impiedica ca particulele de murdarie sa ajunga in pompa.

Mai mult decat atat, are incluse un set de accesorii ce include un rezervor de detergent, tija cu duza Roto-Power si perie rotativa pentru spalarea usoar a suprafetelor mari.

Concluzii si Pareri

Aparatul de spalat cu presiune Black&Decker PW1700SPL este un model pe care va puteti baza, recenziile pozitive ale clientilor recomandand acest aparat atat pentru functionalitatea lui, cat si pentru raportul calitate-pret, care este unul excelent.

Poate fi folosit cu succes in orice lucrare de spalare mai sus amintita, fara a intampina probleme de nicio natura!

Pareri pe scurt: Black&Decker PW1700SPL

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Pompa de metal cu 3 pistoane axiale si placa oscilanta
  • Supapa de siguranta automata
  • Sistem de oprire totala
  • 2 lanci incluse in pachet

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *