24 aprilie 2024

Review Bosch MFW67440

Masina de tocat carne Bosch MFW67440 reprezinta una dintre cele mai bine vandute modele din aceasta gama profesionista, fiind un electrocasnic care te va ajuta sa procesezi cantitati mari de carne in cel mai scurt timp. Este construita sa reziste, atat la exterior cat si la interior, fiind realizata din materiale de cea mai buna calitate Bosch, un brand care a demonstrat in ani ca se respecta si ca tot ceea ce produce este de calitate.

Prezinta un motor puternic de 2000W care va face fata oricarui tip de carne, avand capacitatea de a procesa pana la 3.5 kg de carne intr-un minut, ceea ce reprezinta o performanta de luat in calcul.Aceasta mai poate fi folosita si pentru a prepara sau marunti legume, zarzavaturi din rosii sau morcov, fiind un electrocasnic multifunctional prevazut cu 10 functii importante, de la tocarea carnii sau a pesteluii, pana la maruntirea legumelor, a branzeturilor etc.

Bosch MFW67440 dispune de o serie de accesorii necesare in orice bucatarie si este una dintre cele mai bine dotate masini de tocat din piata, din acest punct de vedere, la care mai adaugam si doua razatoare. Acestea sunt urmatoarele:

 • accesoriu biscuiti
 • acccesoriu tocare legume
 • accesoriu prajituri
 • tava de alimentare
 • accesoriu impingere
 • accesoriu kebbe

Pentru o stabilitate mai buna si o aderenta mai puternica, masian prezinta 4 picioruse care o ajuta sa nu vibreze si sa stea fixata pe pozitie atunci cand o veti folosi la treburile gospodaresti din bucatarie. Exista chiar si un spatiu special unde se retracteaza cablul, fara a va mai incomoda atunci cand aceasta nu se afla in functiune.

Motorul din dotare este foarte silentios, nivelul de zgomot emis avand valoarea de 74 dB. Greutatea este de 6.19kg, insa trebuie avut in vedere faptul ca este o masina de tocat realizata din metal de cea mai buna calitate.

Dupa ce v-ati terminat treaba cu masina, atat accesoriile cat si cutitele sau razatoarele se pot introduce in masina de spalat vase iar apoi pot fi depozitate in compartimentul special pentru accesorii, stiind mereu de unde sa le luati fara a le cauta prin casa.

Concluzii si Pareri

Parerile despre aceasta masina de tocat sunt foarte bune si nici nu aveam cum sa fie altfel, fiind una dintre cele mai robuste si puternice electrocasnice pentru procesarea carnii. Raportul calitate-pret este foarte bun daca ne gandim la faptul ca aceasta masina va usureaza munca in bucatarie, totul facandu-se in doar cateva secunde.

Ca si concluzie finala, nu putem spune decat ca acest model este unul de top, ce se merita achizitionat cu toata increderea!

Pareri pe scurt: Bosch MFW67440

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.2/10

PRO

 • Raport calitate pret foarte bun
 • Calitate ridicata a materialelor
 • 10 functii de tocare + 2 de razuire
 • Procesare rapida a carnii
 • Manevrare rapida

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *