24 aprilie 2024

Review Einhell TH-SM 2131 Dual

Debitorul lemn Einhell TH-SM 2131 Dual reprezinta unul dintre cele mai bine vandute aparate circulare de tip hobby, fiind de asemenea unul dintre cele mai de calitate.

Dispune de un cap motor rabatabil continuu de la 0° la +45° cu o putere de 1800W ce asigura taieri precise la unghiuri de 90 °/45 ° cu adancime de pana la 62 mm pe verticala si  36 mm/20 mm in diagonala. Acesta se inclina atat spre dreapta cat si spre stanga pentru taieri inclinate.

Este dotat cu o masa rotativa de calitate superioara ce va asigura o reglare preciza a taieturilor in unghi de la -45° la +45° cu pozitia blocarii precum si un dispozitiv de prindere conceput pentru fixarea in siguranta a piesei ce o aveti de prelucrat si lucrul cu o singura mana.

Panza de ferastrau va asigura precizie si este realizata dintr-un material de aliaj dur de carburi metalice, ceea ce ii ofera rezistenta superioara si durabilitate sporita in timp.

Are in dotare in laser alimentat la retea ce va indruma preciz in timpul taierii, pentru rezultate perfecte, precum si o lumina LED ce va asigura iluminarea optima a zonei de taiere.

Einhell TH-SM 2131 Dual vine la pachet cu un sac pentru praf si rumegus pentru a mentine curat locul de munca precum si clesti de fixare pe ambele parti pentru o siguranta sporita in utilizare.

Concluzii si pareri

Parerile clientilor despre debitorul Einhell TH-SM 2131 Dual sunt printre cele mai bune, acestia afirmand ca nu se asteptau sa primeasca un asemenea aparat de calitate superioara, meritandu-si fiecare banut investit. Sunt multumiti de aparat si mai spun printre altele ca este foarte usor de utilizat si ca este perfect pentru un atelier si de ce nu pentru utilizarea acasa.

Pareri pe scurt: Einhell TH-SM 2131 Dual

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Glisare pivotata dubla
  • Glisare pivotata dubla
  • Laser actionat pe linie
  • Masa rotativa cu reglare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *