12 aprilie 2024

Review Bosch VeroAroma TES60321RW

Te poti bucura in fiecare dimineata de o cafea aromata cu ajutorul espressor-ului automat Bosch VeroAroma TES60321RW. Este un model deosebit despre care am ales sa discutam in cadrul acestui review, asa ca te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Bosch VeroAroma TES60321RW este ideal pentru prepararea de bauturi precum cappuccino, latte macchiato, espresso, cafea sau chiar pentru a incalzi laptele. De asemenea, cu ajutorul sau poti incalzi rapid si apa pentru prepararea ceaiului.

Dispune de un rezervor de apa ce ofera o capacitate de 1.7 litri.

Gratie sistemului inovativ de incalzire SensoFlow Sistem, te poti bucura de un espresso pe gustul tau de fiecare data, temperatura de prepare ramanand constanta.

Vei obtine o spuma fina oricand datorita dipozitivului de spumare a laptelui.

Presupune realizarea a doua cicluri de macinare si preparare, astfel ca aroma va fi extrasa din cafea fara compromite gustul.

Poti alimenta aparatul atat cu cafea boabe, cat si cu cafea  macinata.

Dispune de functia de oprire automata ce se activeaza dupa o anumita perioada de inactivitate.

Dimensiunile aparatului sunt de 38.5 x 28 x 47.9 cm (W x D x H), avand o greutate de 9.9 kg.


Concluzii si pareri

Bosch VeroAroma TES60321RW este un model de espressor foarte eficient, ce a trecut cu brio cam toate testele. Isi face treaba foarte bine, este usor de utilizat, dar si de intretinut.

In acelasi timp, clientii sunt incantati de algerea facuta si declara ca a meritat fiecare banut. Cafeaua pregatita a fost de fiecare data delicioasa si foarte impresionati au fost si de modul de spumare al laptelui. De asemenea, au adaugat ca este foarte silentios si considera raportul calitate/pret excelent. Aici poti verifica si tu oferta actuala.

9.6

Calitate

9.8/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.5/10

PRO

  • eficienta ridicata
  • silentios
  • flexibilitate ridicata
  • intretinere facila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *