24 aprilie 2024

Review Philips PowerPro Active FC9522/09

Este destul de dificil sa faci curatenie atunci cand nu dispui de niste electrocasnice eficiente, care sa te ajute intr-adevar in acest sens. De aceea, iti propunem sa faci cunostinta cu aspiratorul fara sac Philips PowerPro Active FC9522/09 despre care vom discuta de aceasta data.

Philips PowerPro Active FC9522/09 are o putere de 750 W, fiind prevazut cu o capacitate de colectare destul de mare de 1.7 litri. Faptul ca nu este prevazut cu sac, din punctul meu de vedere, reprezinta un avantaj si spun si de ce.

Respectivul sac a fost inlocuit cu un recipient, astfel ca nu va mai fi nevoie sa cumperi frecvent saci, care ar atrage costuri suplimentare. In plus, recipientul se detaseaza foarte usor, iar murdaria colectata se arunca direct la cosul de gunoi, iar daca vei considera necesar, poti aplica un jet de apa, pentru indepartarea urmelor de praf. Personal, fac acest lucru, insa nu este neaparata nevoie sa o faci de fiecare data.

Acest aspirator dispune si de tehnologia PowerCyclone 4 care imbunatateste modul de aspirare. Astfel, aparatul va colecta separat praful de aer.

Totodata, filtru EPA 10 si AirSeal au capacitatea de a capta si cele mai fine particule de praf, astfel ca, aerul evacuat ulterior va fi purificat.

Este prezent si capul de aspirare TriActive+ ce implica trei actiuni simultan:

  • curatarea eficienta a covorului gratie placutelor duzei de aspirare, indepartand chiar si praful in profunzime
  • aspirarea facila a obiectelor mari gratie orificiului frontal
  • colectarea prafului si a mizeriei din zonele greu accesibile

De asemenea, sunt prezente si peria mica si accesoriul pentru spatii inguste.

Nivelul de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de putere este de 78 dB, astfel ca pot spune ca este destul de silentios comparativ cu alte modele.

Cablul de alimentare are o lungime de maxim 6 metri, ceea ce inseamna ca va permite operarea acestuia pe o raza de 9 metri.

Aspiratorul masoara 47.3 cm latime, 30.1 cm inaltime si 30.4 cm adancime, avand o greutate de 6 kg. Este un model destul de mic, ceea ce il face si destul de usor de manevrat. In plus, dispune de un design simpatic, carcasa fiinde  culoare argintie in combinatie cu negru.


Concluzii si pareri

Philips PowerPro Active FC9522/09 este un aspirator eficient, de care personal, sunt incantat pentru ca isi face treaba in parametrii optimi. Clientii confirma acest aspect si adauga ca este destul de puternic, silentios si curata intr-adevar eficient murdaria, praful si asa mai departe. Nu au ce sa ii reproseze, ceea ce este un lucru laudabil, considerand raportul calitate/pret excelent. Pentru a fi la curent si cu ofera de pret actuala, poti intra aici.

9.4

Calitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Putere absorbtie

9.3/10

Design

9.2/10

PRO

  • aspirare eficienta
  • silentios
  • usor de manevrat
  • tehnologia Cyclone
  • design placut

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *