24 aprilie 2024

Review Star-Light MPD-850W

Star-Light MPD-850W reprezinta unul dintre cele mai noi modele de masini de facut paine al celor de la Star-Light, o varianta imbunatatita si cu un design mai modern a modelului Star-Light MPD-800W.

Masina de facut paine prezinta 12 programe presetate gata de utilizare in orice moment, de la paine integrala pana la varietati de cozonaci.

Star-Light MPD-850W prezinta functie de rumenire cu ajutorul caruia puteti seta gradul de rumenire pe 3 nivele, in functie de preferintele pe care le aveti atat la paine cat si la desert.

Dispune de un volum generos de 1135g, avand la indemana pregatirea unei paini pentru intreaga familie, simplu si rapid.

Ca si functii speciale foarte utile, amintim functia de programare intarziata si functia de coacere rapida, ce va vor ajuta in organizarea eficienta a timpului dvs, care este foarte important in ziua de azi.

In ceea ce priveste design-ul produsului, acesta este unul mai modern fata de modelul mai vechi si mult mai reusit.

Concluzii si pareri Star-Light MPD-850W

Parerile clientilor sunt foarte importante in luarea unei decizii, astfel ca amintim faptul ca acestia lauda aceasta masina de facut paine Star-Light MPD-850W, cat si pretul foarte mic pe care l-au dat pentru achizitie. De asemenea acestia sunt multumiti de calitatea painii obtinute, precum si a altor produse finale mai sus amintite.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Volum generos
  • Functie de rumenire
  • Functie de coacere rapida si pornire intarziata

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *