24 aprilie 2024

Camera Documente IQboard E6510 este un scanner de documente ce va permite afisarea corecta a documentelor, imaginilor, ilustratiilor educationale , dar si a obiectelor solide in timpul orelor de curs si nu numai, avand o aplicabilitate in mai multe domenii.

Poate fi folosit cu succes ca si camera de documente dar si scanner in diferite domenii, acolo unde este nevoie de scanari rapide si precise, la o singura apasare de buton/

IQboard E6510 are o rezolutie foto foarte buna pentru un astfel de produs, de 2592 x 1944 pxile (5mpx) si 1920 x 1080 video (15 fps) astfel ca va permtie sa suprindeti fiecare detaliu pentru o vizualizare mai buna.

Este complet adaptata softului educational de pe tablele interactive IQboard si poate fi conectata la acestea prin intermediul portului usb. Este portabila si utila, dispunand de un brat flexibil cu o roatie de 180 de grade si ajustare la 135 de grade, cat si de o sursa de lumina puternica ce se datoreaza celor 11 leduri din dotare, fiind astfel ideala si pentru sali mai intunecate.

Camera de documente IQboard E6510 va ofera posibilitatea sa o rotiti la 270 de grade si vine la pachet cu un software integrat ce va permite sa derulati imagini, sa faceti zoom in/out si sa le rotiti.

Prezinta functie de autofocus si 10x digital zoom, functie de inregistrare audio-video si adnotare in timp real, microfon incorporat, macro shootong, auto exposure dar si auto white balance.

Pareri despre IQboard E6510

Clientii care au achizitionat un astfel de scanner sunt multumiti de achizitia facuta, avand in vedere atat raportul calitate-pret cat si modul ireprosabil de functionare. Aplicabilitatea scannerului de documente este una foarte larga si de aceea este considerat un produs universal, care va ajuta sa economisiti timp important.

Concluzii despre camera de documente IQboard E6510

Avand in vedere raportul calitate-pret al camerei de documente dar si functionalitatea ireprosabila precum si aplicabilitatea extinsa in toate domeniile, putem spune ca este un scanner must have pentru orice persoana sau firma.

Review pe scurt: IQboard E6510

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Rezolutie foarte buna
  • Zoom digital 10x
  • Unghiuri rotire imagine 270 grade, 180 grade

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *