12 aprilie 2024

Freza pentru zapada Evotools ST 210 EPTO este un utilaj de indepartat zapada perfecta pentru deszapezirea suprafetelor din jurul casei, din zonele pietonale de pe langa casa, in parcari sau in gradina.

Evotools ST 210 EPTO prezinta un motor puternic pe benzina in 4 timpi, cu o putere de 7CP si o viteza maxima de 3600 RPM, a carei pornire se face manual.

Viteza de deplasare este asigurata de cele 6 trepte de viteza 4+2, fiecare utila in functie de zona pe care o aveti de deszapezit.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 3.6l iar a rezervorului de ulei este de 0.6l, in timp ce consumul de combustibil este de 1.8 litri pe ora.

Latimea maxima de lucru este de 56 cm, in timp ce inaltimea de lucru este de 41 de cm. Distanta maxima de aruncare a acestei freze pentru zapada este de 15m iar unghiul de rotatie deflector de  190 °.

Pareri despre  Evotools ST 210 EPTO

Clientii care au cumparat freza pentru zapada  Evotools ST 210 EPTO afirma ca este un produs fiabil, perfect pentru sezonul de iarna, cu care iti deszapezesti rapid si simplu toata zapada din curte si de pe langa curte. In acest mod vei economisi timp si il vei putea petrece alaturi de cei dragi, la caldura din casa.

Raportul calitate-pret este unul imbatabil pentru o astfel de masina de indepartat zapada iar fiabilitatea este una de care va veti convinge in timp.

Concluzii

Avand un vedere raportul calitate-pret foarte bun, fiabilitatea sporita si faptul ca se anunta zapezi in aceasta iarna, putem spune ca freza de zapada Evotools ST 210 EPTO este o masina care se merita achizitionata.

Review pe scurt: Evotools ST 210 EPTO

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Motor puternic, fiabilitate sporita
  • Latime suficienta de lucru
  • 6 trepte de viteza
  • Consum mic de combustibil

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *