24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-GEN1000 este un generator de curent electric de ultima generatie, ce functioneaza pe benzina si va poate asigura o autonomie de pana la 9h, cu un plin de 6 litri de combustibil.

Este perfect pentru utilizarea casnica sau ins copuri comerciale si de ce nu atunci cand sunteti plecat in deplasare si aveti nevoie de un astfel de aparat de generat energie electrica, acesta putand fi utilizat aproape in orice loc, fie ca vorbim de exterior sau interior, de gradina sau de padure.

Generatorul curent electric Steinhaus PRO-GEN1000 prezinta un motor puternic pe benzina in 4 timpi, cu o capacitate cilindrica de 93 cm³ si o putere de 2 CP, ce poate furniza tensiune de 230V/12V, avand ca iesire o priza si doua borne.

Puterea maxima este de 1000W, cea nominala de 900W iar autonomia cu un plin de combustibil de 6l poate fi pana la 9 ore de functionare continua, ceea ce este un mare avantaj al acestui model de generator d ecurent electric.

Dimensiunile compacte il fac usor de depozitat in orice loc, dar si de transportat, acest generator de curent electric avand inaltimea de 400mm, lungimea de 490mm iar latimea de 390mm, in timp ce greutatea este de 23.5kg.

Pareri despre Steinhaus PRO-GEN1000

Clientii care detin un astfel de generator electric sunt incantati de modul de functionare, de autonomia mare pe care o ofera, de consumul redus de combustibil si nu in ultimul rand de raportul calitate-pret, pe care acestia il considera imbatabil.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun cat si autonomia generoasa pe care o ofera, la un consum de combustibil redus, putem spune ca generatorul Steinhaus PRO-GEN1000 poate fi considerat o achizitie foarte buna, mai ales daca locuiti la casa sau aveti nevoie la firma de un astfel de aparat, pentru a evita situatiile neplacute in care exista caderi de energie electrica.

Pareri Steinhaus PRO-GEN1000

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Protectie suprasarcina, lipsa ulei, imezeala
  • Putere 1000W
  • Autonomie 9h
  • Uz general

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *