27 mai 2024

Dell Inspiron 5400 este un sistem All-In-One ce ofera culorii vii datorita afisajului InfinityEdge FHD avand o margine de 8 mm si ecran Full HD de 23.8 inch. Ofera imagini clare din aproape orice unghi va uitati.

De asemenea, prezinta o stabilitate imbunatatita, design uimitor si suport optim din punct de vedere spatial. Difuzoarele reglate profesional cu Wave MaxxAudio Pro asigura o calitate mai buna a sunetului. Totodata, acest tip de dispozitiv va ajuta sa economisiti spatiu inlocuind monitorul, computerul si difuzoarele. Toate sunt integrate intr-un singur aparat. Mai mult decat atat, va puteti conecta cu telefonul si veti putea efectua apeluri, trimite mesaje text si primi notificari. Transferati fisiere, fotografii, muzica si documetne intre computer si telefon simplu si rapid. In plus, puteti proiecta smartphone-ul – Android sau iPhone pe computerul si accesa aplicatiile dorite.

Cea mai recenta versiune de comunicare fara fir este cea Bluetooth. Astfel, atunci cand este asociat cu periferice asigura performante imbunatatite, o autonomie wireless mare si rate de transfer de date mai mari, asigurand in acelasi timp suficienta latime de banda pentru a suporta doua dispozitive.

Ofera o conexiune de internet fiabila de oriunde din casa, fara sa fie nevoie de cabluri gratie tehnologiei 802.11 ax / WiFi6.

Windows 11 prezinta instrumente usor de folosit, care va ajuta sa optimizati spatiul pe ecran si sa sporiti productivitatea. Combinati-le cu un abonament Microsoft 365 si veti putea duce la bun sfarsit lucrurile mai rapid. Power Point, Microsoft Edge, Microsoft Teams si alte aplicatii functioneaza foarte bine cu noile instrumente de multitasking.

Dell Inspiron 5400 este dotat cu procesor i3, model 1115G4 si tehnologie 10 nm. De asemenea, prezinta memorie DDR4 cu capacitatea de 8 GB si frecventa 2666 MHz. Display-ul LCD LED cu tehnologie Anti-glare si Full HD are o diagonala de 23.8 inch si rezolutie 1920×1080 pixeli.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Sistemul All-In-One Dell Inspiron 5400 poate fi o alegere excelenta chiar si pentru pretentiosi. Cumparatorii actuali sustin ca este un model de inalta calitate, compact si peformant, ideal pentru lucru. Prezinta ecran luminos si culori vii cu o claritatea foarte buna. Sunt extrem de multumiti de alegerea facuta, sustinand ca pentru nevoile lor a fost alegerea potrivita si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *