12 aprilie 2024

Living-ul Kring Viena este un set foarte elegant care se poate integra excelent si in living-uri moderne. Poate fi o varianta interesanta de luat in considerare la un pret rezonabil, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Setul de mobila living Kring Viena creeaza un decor intim si confortabil, oferind o gama variata de avantaje. Este o solutie excelenta, in primul rand, pentru spatiul restrans fiindca piesele nu sunt voluminoase.

Setul include o comoda pentru televizor, doua dulapuri suspendate, o etajera suspendata, doua vitrine suspendate si lumini LED. Acestea sunt realizate din PAL, iar fronturile din MDF lucios in varianta alba.

Piesele sunt foarte usor de intretinut, trebuie sa le curatati de praf cu o laveta moale. Evitati folosirea de produse chimice, cu exceptia celor special create pentru ingrijirea mobilei.

Dimensiunile corpurilor superioare sunt de 262 x 36 x 110 cm, iar a corpurilor inferioare 280 x 46 x 34 cm.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Living-ul Kring Viena este un model care arata foarte bine si care se poate integra cu usurinta si in spatii mai mici. Cumparatorii a caror numar nu este unul mic sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza este in concordanta cu nevoile sale. Desi a venit neasamblat, montajul a fost facil fiindca alaturi de piese a venit si manualul cu instructiuni. In final, pot spune ca arata bine, iar pentru banii platiti a fost o achizitie reusita. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul convenabil.

 

Pareri pe scurt: Living Kring Viena

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Design

9.0/10

Rezistenta

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de montat
  • Design elegant
  • Usor de intretinut
  • Potrivit si pentru spatii mai mici

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *