12 aprilie 2024

Review Star-Light FTTM-98APP

Frigiderul cu o usa Star-Light FTTM-98APP poate reprezenta o solutie ideala ca un aparat frigorific suplimentar, pentru studenti si de ce nu in camere de hotel sau pentru persoanele care nu au nevoie de un spatiu prea mare de depozitare a alimentelor.

Are un spatiu generos de stocare si imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata, fara a va ingrijora de facturile ridicate la energie electrica. Acest model de frigider cu o singura usa consuma cu pana la 20% mai putina energie, facand parte din clasa energetica A++. Consumul anual de energie nu va depasi 131kWh pe an, ceea ce este un lucru de remarcat.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este de tip automat ceea ce va face sa castigati timp, fara a va mai preocupa ca trebuie sa dezghetati aparatul la intervale regulate de timp. In ceea ce priveste dezghetarea congelatorului din interior, aceasta se face manual insa nu va fi o operatiunea prea dificila.

Rafturile frigiderului sunt foarte bine gandite pentru a maximiza cantitatea de alimente depozitata iar compartimentele pentru sticle de pe usa reversibila va asigura un spatiu suplimentar.

Nivelul de zgomot este unul redus, de doar 39 dB si va asigura un confort in plus din acest punct de vedere.

Dimensiunile produsului sunt mici ceea ce il fac un frigider compact si usor de asezat in orice colt, avand o inaltime de 84.5 cm, o latime de 50 cm si o adancime de 54 cm.

Greutatea frigiderului de 25.4 kg il fac usor de transportat dintr-un loc in altul, fara prea multe batai de cap.

Concluzii si Pareri

Pareri pe scurt: Star-Light FTTM-98APP

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Clasa energetica A++
  • Sistem de dezghetare frigider automat
  • Nivel de zgomot redus
  • Maner usa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *