24 aprilie 2024

Star-Light MPD-800W review

Masina de paine Star-Light MPD-800W este ideala daca doriti sa va pregatiti singuri o paine delicioasa la dvs acasa, fara E-uri sau aditivi alimentari, cu propriile ingrediente.

Prezinta o putere de 800W si 12 programe presetate ce sunt mereu gata de utilizare, cu ajutorul carora puteti face o varietate de la paine integrala la cozonaci sau gemuri.

Volumul este unul generos si are valoarea maxima de 1134 de grame, astfel ca puteti sa pregatiti intr-o singura tura painea pentru intreaga familie.

In functie de preferintele dvs, aveti la dispozitie 3 niveluri de rumenire care va vor oferi painea mult dorita, crocanta sau mai putin crocanta.

Programul de intarziere din dotare, precum si programul de preparare rapida va vor ajuta in organizarea eficienta a timpului dvs, avand posibilitatea sa programati inceperea programului in functie de activitatile dvs.

Sistemul de protectie anti-alunecare va ofera un plus de siguranta in utilizare, la fel ca invelisul exterior rece.

De remarcat este faptul ca aceasta masina Star-Light MPD-800W este foarte usor de utilizat, meniul este intuitiv si de asemenea se curata foarte rapid si usor.

Concluzii si pareri

Clientii care detin aceasta masina de facut paine Star-Light MPD-800W se declara de-a dreptul incantati de achizitia facuta, precum si de pretul foarte bun pe care l-au platit. Acestia sunt foarte multumiti de modul in care prepara painea, de gustul acesteia precum si de fiabilitatea ridicata a produsului.

Pareri pe scurt: Star-Light MPD-800W

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Fiabilitate ridicata
  • 12 programe prestabilite
  • Ecran LCD
  • 3 setari de rumenire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *