24 aprilie 2024

Review Star-Light OFB-3020SS

Friteuza Star-Light OFB-3020SS reprezinta unul dintre cele mai nou produse introduse in gama brand-ului Star-Light, menit sa iti faca viata mai usoara atunci cand vine vorba de prajitul alimentelor precum cartofi, ciuperci, ceapa, pui etc.

Prezinta o putere de 2000W ce ajuta friteuza sa incinga foarte rapid uleiul pentru a obtine o temperatura optima prepararii alimentelor.

Capacitatea de 3L perfecta pentru a putea gati 1.5kg de alimente, fiind foarte buna pentru momente in care ai invitati si trebuie sa prepari rapid mai multe portii de mancare.

Termostatul reglabil din dotarea friteuzei va asigura temperatura dorita in functie de alimentele pe care le preparati, fie ca este vorba de cartofi prajiti, pui, ciuperci, fileuri sau creveti.

Friteuza este prevazuta cu o fereastra de supraveghere astfel incat sa fiti mereu la curent cu stadiul alimentelor, obtinand rezultate perfecte si evitand situatiile neplacute in care mancarea s-a ars sau este prea prajita.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat si folosesc aceasta friteuza se declara incantati de rezultatele obtinute, afirmand ca pot face praji perfect alimentele mai sus mentionate, fiind mereu la curent cu stadiul acestora.

Mai mult decat atat, acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul excelent si lauda din nou calitatea produselor Star-Light!

Pareri pe scurt: Star-Light OFB-3020SS

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 2000W
  • Termostat reglabil
  • Fereastra supraveghere
  • Rezervor de ulei detasabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *