24 aprilie 2024

Review Techfit Generator Power AB 1000 Generator

Techfit Generator Power AB 1000 Generator este un aparat de tonifiere excelent pentru un antrenament complet in intimitatea casei dvs, departe de privirile nedorite ale altor persoane din sala de forta.

Acest aparat de tonifiere va ajuta sa realizati exercitii in care sunt antrenati muschii abdominali, fesieri, coapsele sau bratele, avand posibilitatea sa il reglati pe 5 trepte de intensitate prin modificarea inclinarii acestuia. Astfel, aparatul poate fi folosit pe urmatoarele nivele: incepator, intermediar, avansat, intens si extrem.

Techfit Generator Power AB 1000 Generator prezinta un computer de antrenament pe care sunt afisate numarul de repetari al exercitiului, durata acestuia precum si numarul de calorii arse.

Sistemul de pliere al aparatului va asigura o depozitare usoara si un transport mai facil, in cazul in care doriti sa il mutati dintr-o camera in alta.

Greutatea maxima admisa pentru a efectua exercitii pe acest aparat este de 110kg.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat acest aparat de tonifiere se declara multumiti de achiztia facuta, afirmand ca este un aparat foarte bun, care te provoaca sa iti lucrezi corpul.

Acestia sunt incantati de calitatea superioara a materialelor din care este fabricat, precum si de raportul calitate-pret, de care spun ca este excelent!

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Computer de antrenament incorporat
  • Sistem de pliere
  • Utilizare facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *