24 aprilie 2024

Review Star-Light AFB-2613WH

Friteuza cu aer cald Star-Light AFB-2613WH este perfecta pentru a pregati alimente sanatoase cu doar o lingura de ulei, fiind o varianta excelenta la modelele clasice de friteuze.

Prezinta o putere de 1300W si o capacitate de prajire a alimentelor de 2.6L, suficienta pentru a pregati intr-o singura transa cantitati importante de cartofi, pui, etc.

Star-Light AFB-2613WH are in dotare un termostat reglabil pentru controlul perfect al temperaturii, in functie de alimentele pe care le pregatiti, precum si un buton timer, simplu si usor de folosit, astfel incat rezultatele sa fie perfecte.

Rezervorul de ulei este detasabil, antiaderent si poate fi spalat cu usurinta in masina de spalat vase. Picioarele anti-alunecare din dotare va asigura o stabilitate sporita si eficienta in cazul accidentelor nedorite. Indicatorul luminos va atentioneaza atunci cand programul de prajit s-a terminat.

Concluzii si paareri

Clientii care au cumparat friteuza cu aer cald Star-Light AFB-2613WH  se declara incantati de faptul ca pot praji o cantitate mare de alimente cu putin ulei, fiind o varianta mult mai sanatoasa decat cea a friteuzelor clasice. De asemenea, acestia mai apreciaza pretul redus pentru o nous tehnologie, cat si design-ul foarte placut al aparatului.

Pareri pe scurt: Star-Light AFB-2613WH

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Prajit cu aer cald
  • Termostat reglabil al temperaturii
  • Protectie contra supraincalzirii
  • Timer incorporat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *