24 aprilie 2024

Review Heinner DCH-650GX

Cu siguranta, hota face parte din seria electrocasnicelor care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Insa, ramane sa te orientezi catre modelul potrivit, de aceea iti propunem sa afli mai multe detalii despre fiecare produs de care ai putea fi interesat. De aceasta data, vom discuta despre Heinner DCH-650GX si te invitam sa ne urmaresti in continuare.

Heinner DCH-650GX este o hota incorporabila decorativa ce ofera o capacitate maxima de absorbtie de 643 mc/h. Dispune de un singur motor si trei trepte de putere. Personal, tind sa cred ca de putine ori vei apela la treapta 2 si 3, pentru ca prima treapta este destul de puternica.

Filtrul de aluminiu este lavabil, il vei detasa foarte usor pentru curatare. Sigur ca poate fi adaugat si in masina de spalat vase.

Burlanul are un diametru de 150 mm.

Pentru o mai buna vizibilitate, hota este prevazuta cu lampa de iluminare, 2 x 2 W.

Dimensiunile acesteia sunt de 55 x 60 x 50 cm (l x L x A).


Concluzii si pareri

Heinner DCH-650GX este o hota interesanta, care imbina perfect partea estetica si cea practica, iar rezultatul este intr-adevar unul pe masura. Din punctul meu de vedere, si design-ul reprezinta un plus pe care l-ai putea lua in calcul.

Clientii declara ca este foarte puternica si capteaza foarte bine toate mirosurile de mancare si aburului. Pe de alta parte, au observat ca este destul de galagioasa, insa acest lucru nu este deloc neasteptat, mai ales ca discutam despre o hota puternica. In general, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun, iar aici te invitam sa afli mai multe detalii si o oferta de pret convenabila.

9.3

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Putere absorbtie

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • design placut
  • putere de absorbtie mare
  • 3 trepte de putere
  • pret bun

Contra

  • zgomotoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *