12 aprilie 2024

Review Set pentru gatit Heinner, Orange

Te-ai saturat de oalele si cratitele care trebuie frecate cu burete abraziv dupa fiecare utilizare, din cauza ca mancarea se lipseste inevitabil, indiferent de ce ai face? Problema nu este la tine, cu siguranta, ci la vas in sine. De aceea, iti recomandam un set foarte dragut care vine la pachet cu o eficienta ridicata, fiind foarte usor de intretinut. Este vorba despre setul pentru gatit Heinner ce va constitui subiectul nostru de discutie in cadrul acestui material.

Setul in discutie este realizat din aluminiu forjat, avand manere Soft Touch si capace din sticla termorezistenta. Cratitele din set sunt acoperite din ceramica antiaderenta, ceea ce inseamna ca mancarea nu se va mai lipi, iar dupa fiecare curatare, cu ajutorul unui burete fin vei indeparta murdaria foarte usor si rapid.

Setul contine o cratita 20 x 8.6 cm cu o capacitate de 2 litri, o cratita 24 x 10.6 cm cu o capacitate de 3.5 litri si o cratita 28 x 12.5 cm cu o capacitate de 6 litri. Fiecare dintre aceste cratite sunt prevazute cu capac.

Se recomanda sa speli setul inainte de prima utilizare, iar ori de cate ori o folosesti ar fi bine sa o speli imediat. Nu dureaza mult si e cel mai confortabil pentru tine.  Totodata, nu trebuie sa folosesti bureti sau lavete abrazive.


Concluzii si pareri

Setul pentru gatit Heinner il recomand tuturor gospodinelor, pentru ca nu lipseste mancarea si este foarte usor de intretinut. De asemenea, cumparatoarele confirma calitatea sa si declara ca are o aderenta foarte buna, se curata usor si sunt multumite de alegerea facuta. Aici poti verifica si tu o oferta de pret buna.

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

PRO

  • nu lipeste mancarea
  • se curata usor
  • pret bun

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *