24 aprilie 2024

Zilan ZLN-3437  este un ventilator turn ce poate reprezenta o solutie eficienta si foarte rezonabila ca pret prin care veti elimina disconfortul termic creat de temperaturile mult prea ridicate. In plus, datorita design-ului modern si dimensiunilor reduse, poate fi amplasat oriunde, fara sa ocupe mult spatiu.

Ventilatorul turn Zilan ZLN-3437 prezinta o putere de 45 W si pune la dispozitie trei trepte de viteza, pe care le veti adapta in functie de necesitate. Integreaza si functia timer ce permite presetarea activitatii aparatului pentru urmtoarele 7 ore si jumatate.

Cu functia de oscilatie la 80 de grade, aparatul va reusi sa distribuie aerul racoros mai usor in intreaga incapere. Debitul de aer inregistrat ajunge pana la 1787 mc/h.

Prezinta o baza rotunda ce ofera produsului o buna stabilitate, iar datorita greutatii reduse de doar 2.3 kg si a manerului integrat, poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Inaltimea acestuia este de 80 de cm.

In zona superioara, regasim panoul de control prin intermediul caruia putem porni sau opri aparatul, putem activa functiile auxiliare precum timer sau oscilatie ori putem regla viteza de ventilare. Mai mult decat atat, pentru un bun confort, aparatul vine la pachet si cu o telecomanda.Zilan ZLN-3437 pareri

Vezi oferta de pret

Prin urmare, ventilatorul turn Zilan ZLN-3437  poate fi o solutie eficienta in sezonul cald, ce amelioreaza disconfortul termic si ofera un mod de functionare economic. Cumparatorii sustin ca produsul in cauza este ceea ce aveau nevoie si confirma faptul ca ofera o putere destul de mare, prezinta un design placut, nu ocupa mult spatiu si este destul de silentios. Din punctul lor de vedere, au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Zilan ZLN-3437

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Oscilatie
  • Timer
  • 3 trepte de putere
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *