24 aprilie 2024

Review Star-Light CEC-3515

Star-Light CEC-3515 este un cuptor electric foarte usor de folosit, special conceput pentru a gati mese delicioase celor dragi, cum ar fi: prepararea unui pui intreg, pizza delicioasa, tava cu placinte sau diferite sosuri ce necesita prepararea la cuptor.

Prezinta o putere de 1500W, ce poate fi distribuita cu succes  pe cele 4 trepte de putere si a celor 6 programe distincte. Capacitatea cuptorului este de 35l iar temperatura maxima de 230°C.

Design-ul este unul foarte placut, insertiile din inox si usa fabricata din sticla termorezistenta venind ca detalii subtile, elegante si extrem de futuriste.

Dispune de o serie de functii foarte utile , cum ar fi: grill prin convectie, timer, oprire automata, termostat si semnal acustic.

Star-Light CEC-3515 vine la pachet insotita de o tava pentru copt si de un gratar.

Concluzii si pareri

Clientii care au achizitionat acest cuptor electric se declara de-a dreptul incantati de alegerea facuta, cat si de raportul calitate-pret al produsului, afirmand ca este excelent. Acestia mai apreciaza faptul ca pot gati o multime de alimente cu ajutorul cuptorului Star-Light CEC-3515 si ca isi merita din plin investitia.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Termostat reglabil
  • Semnal acustic
  • Oprire automata
  • Design placut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *