24 aprilie 2024

Irim Siena este un set de mobilier de bucatarie bine organizat si destul de spatios pe care il puteti integra usor si in spatii mai restranse. Poate fi o alternativa potrivita si pentru cei cu un buget mai restrans, dar mai intai va propunem sa aflati mai multe informatii utile.

Setul de bucatarie Irim Siena este realizatdin PAL melaminat si prezinta blat termorezistent cu grosimea de 28 mm si este format din trei corpuri suspendate, trei corpuri asezate pe podea si doua blaturi de 120 de cm. Vine la pachet cu toate accesoriile metalice necesare, respectiv cu balamale soft lose.

Este disponibil in varianta crem cu finisaj mat si prezinta cant ABS. Este suficient de spatioasa si foarte bine organizat pentru a incapea toate vasels si accesoriile de bucatarie. Nu sunt prevazute in set plita, chivueta, cuptorul si hota.

Vezi oferta de pret

In concluzie, setul de bucatarie Irim Siena este o varianta rezonabila ca pret, care arata bine si se intretine usor. Cumparatorii sustin ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor, produsul fiind destul de usor de montat, foarte incapator si bine organizat. Pentru ceea ce aveau nevoie au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Irim Siena

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa si bine compartimentata
  • Usor de intretinut
  • Montaj destul de facil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *