24 aprilie 2024
Masina de tuns gazonul pe benzina Husqvarna LC 140S opinie

Masina de tuns gazonul pe benzina Husqvarna LC 140S opinie

Husqvarna LC 140S este o masina de tuns gazonul pe benzina cu autopropulsie ce face parte din gama premium si este ideala pentru suprafete de lucru mici sau medii. Daca va doriti un gazon perfect fara prea mult efort, atunci aveti nevoie de acest model.

Prezinta un motor puternic de 1800W si o capacitate de 125 cm³, ce poate dezvolta o viteza de rotatie de 3000RPM. Viteza maxima pe care aceasta masina o poate atinge este de 4 km.

Latimea de taiere este de 40cm, in timp ce inaltimea de taiere a gazonului poate varia in 10 trepte de taiere, cuprinse intre 25mm si 75mm pentru rezultate perfecte si fine. Reglarea inaltimii de taiere se face printr-o parghie care controleaza intreaga punte de taiere si care este pozitionata pentru a favoriza usurinta in utilizare.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 0.8l in timp ce volumul cosului colector este de 50l, suficient de mari pentru a face fata intr-o singura runda.

Manerul acestei masini Husqvarna LC 140S este ergonomic, permite accesul rapid la maneta de functionare si poate fi reglabil pe doua inaltimi diferite. Dupa utilizare, manerul este pliabil pentru a facilita depozitarea in spatii restranse.

Pareri despre Husqvarna LC 140S

Clientii care o detin afirma ca este perfecta si usor de manipulat chiar si de catre doamne. Parerile acestora sunt foarte bune si in ceea ce priveste raportul calitate-pret, pe care il apreciaza ca fiind foarte bun cat si faptul ca este foarte usor de folosit.

Concluzii

Opinia mea cu privire la Husqvarna LC 140S este ca va fi o investitie de care va veti bucura si ca merita, daca aveti buget pentru o asemenea masina de tuns gazonul. Raportul calitate-pret este unul excelent si cu siguranta experienta tunsului gazonului va fi una superioara comparativ cu alte modele existente pe piata la momentul actual.

Review scurt: Husqvarna LC 140S

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 1800W
  • Transmisie automata
  • 10 trepte de taiere
  • Sac colector 50l

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *