12 aprilie 2024

Toshiba 32W1753DG

Toshiba 32W1753DG este un televizor accesibil, prevazut cu o diagonala potrivita, pe care personal, l-as vedea potrivit pentru un dormitor mai mic sau o bucatarie. Face parte din noua generatie, iar in mare parte, asigura o experienta decenta, fiind alternativa potrivita chiar si pentru cei cu un buget mai mic.

Design

Imediat ce l-ai scos din cutie, vei gasi un televizor modern si simpatic din punct de vedere estetic, similar cu alte modele din aceeasi categorie de pret. Este realizat dintr-un plastic negru lucios, avand o rama foarte subtire. In partea de jos, central, se afla standul ce ii ofera un bun echilibru televizorului. Bineinteles ca poate fi montat foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standatd VESA 200×100 cm.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 90 x 735 x 437 mm (W x H x D), avand o greutate de 5.5 kg.

Specificatii Toshiba 32W1753DG

Toshiba 32W1753DG este un televizor LED lansat in 2017, pe care il poti folosi si pe post de monitor. Este suficienta simpla conectare a laptopului sau a calculatorului. Chiar daca consumul energetic nu este precizat de catre producatorii, in principiu, nu cred ca este mare.

Imagine si Video

Televizorul dispune de o diagonala de 81 cm, cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. In aceasta privinta, pot spune ca imaginile sunt destul de clare si frumos coloare, iar gratie unghiului mare de vizibilitate te potibucuura de imagini clare din aproape orice pozitie te-ai afla.

Sunet

Sunetul este si el rezonabil, fiind asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare care impreuna obtin o putere de 12 W. Este un nivel rezonabil si nici nu apar distorsiuni atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Televizorul dispune de cei ma importanti conectori si anume:

 • o intrare PC
 • doua intrari USB
 • o intrare vido composite
 • o intrare ocmponent
 • o intrare Scart
 • un minijack pentru casti
 • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern. In plus, tunerul digital si slotul CI+ sunt utili pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie fara sa mai fie nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Toshiba 32W1753DG?

Clientii sunt incantati de alegerea facuta si sunt de parere ca este un televizor bun. Acestia sustin ca imaginile sunt pe placul lor si sunetul este mai mult decat au nevoie. In plus, acestia au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Star-Light 40DM6600 este un televizor ieftin si rezonabil din punct de vedere calitativ, fiind accesibil si celor care nu dispun de un buget prea mare. Imaginile sunt destul de clare, iar sunetul suficient de puternic. Daca totusi preferi ceva mai mult, poti opta pentru un sistem audio auxiliar. Totodata, aici poti gasi o oferta de pret avantajoasa.

9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

PRO

 • pret mic
 • imagini bune
 • conectori diversi

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *